مصطفی سراج در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: در سال گذشته فعالیتهای مناسب و موثری در زمینه مناسب سازی انجام شد که شناسایی و پیگیری جهت مناسب سازی اماکن عمومی به تعداد ۳۱۷ مورد از جمله این فعالیتها بوده است.
وی مناسب سازی منازل معلولین به تعداد ۷۰ مورد و مناسب سازی خودروی معلولین به تعداد ۱۲ دستگاه را از دیگر فعالیتهای انجام شده در این زمینه طی سال 89 عنوان کرد.
کارشناس مناسب سازی بهزیستی استان لرستان از برگزاری 8 دوره آموزشی در مدت زمان یاد شده خبر داد و گفت: برگزاری چهار جلسه ستاد مناسب سازی استان و پیگیری مصوبات آن و همچنین تالیف یک عنوان کتاب در زمینه مناسب سازی از دیگر اقدامات انجام گرفته در سال گذشته بوده است.
سراج همچنین به همکاری در برگزاری 5 دوره آموزشی کشوری اشاره کرد و یادآور شد: همچنین طی سال گذشته 49 برنامه رادیویی و تلویزیونی در زمینه مناسب سازی اماکن برای معلولان تهیه شده است.
وی به ثبت سه اختراع در زمینه وسایل توانبخشی در سال 89 اشاره کرد و گفت: طبق بررسی انجام شده در سال ۱۳۸۹ توسط سازمان بهزیستی کشور میزان دسترسی افراد دارای معلولیت در فضاها و مکان های عمومی در کل کشور به میزان ۲۷ درصد، در بخشهای آموزشی ۷ درصد و در محیط فیزیکی و مبلمان شهری ۶ در صد می باشد.
کارشناس مسئول مناسب سازی بهزیستی استان لرستان ادامه داد: این در حالیست که این میزان در استان لرستان کمتر از میانگین کشوری است.
سراج افزود: اطلاعات استخراج شده از فهرست بررسی ها در استان نشان می دهد وضعیت دسترسی افراد معلول در اماکن عمومی ۲۶ درصد، در مکانهای آموزشی به میزان ۵ درصد و در محیط فیزیکی و مبلمان شهری معادل ۲ درصد است.
نظر شما