به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، نصیب نجفی عصر سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی روستایی اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری استان اردبیل از سال 84 فعالیت خود را آغاز کرده و در قالب 76 کارگزار به خانوارهای روستایی خدمات ارائه میکند.
وی افزود: روستاییان با عضویت در این صندوق علاوه بر بهرهمندی از خدمات درمانی و بهداشتی از مزایای بیمه عمر و بازنشستگی نیز استفاده میکنند به طوری که تاکنون 125 نفر خانوار روستایی و یا عشایری موفق به استفاده از مستمری بازمانده و از کار افتادگی شدند.
مدیرکل روستایی استانداری اردبیل اضافه کرد: این صندوق فعالیت خود را در روستاها به صورت گسترده ادامه میدهد به طوری که افراد با داشتن 15 سال سابقه بیمه و دارا بودن شرایط سنی 65 سال میتوانند از مزایای بازنشستگی این صندوق استفاده کنند.
وی ابراز داشت: این صندوق علاوه بر حضور در مناطق روستایی در مناطق عشایری نیز مستقر بوده و در مناطق عشایر کوچرو کارگزاریهای فعال به صورت سیار خدمات ارائه میکنند.
نجفی عضویت در این صندوق را سرمایهای با ارزش و هدفمند عنوان کرد و یادآور شد: به دلیل اینکه در مناطق روستایی و عشایری امکان خطر و از کارافتادگی پیش از موعد وجود دارد، روستاییان و عشایر با عضویت در این صندوق میتوانند این خطر را به حداقل رسانده و با اطمینان بیشتر آینده خود را تضمین کنند.
این مسئول یکی دیگر از مزایای این صندوق را بهرهمندی از امکانات بیمه درمانی و پوشش بیمارستانی و بستری برای اعضا برشمرد و تصریح کرد: روستاییان با استفاده از دفترچه بیمه فراگیر این صندوق از مزایای آن در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی بهره مند می شوند.
وی خاطر نشان کرد: صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری این اطمینان را به افراد و اعضای آن میدهد تا بتوانند در زمان مورد نیاز و ضروری از دیگر مزایای این صندوق استفاده کنند.
وی در پایان ضمن دعوت از روستاییان برای ثبتنام در این صندوق متذکر شد: روستائیان باید با آیندهنگری به گونهای در زندگی حرکت کنند تا در کنار تامین آتیه خود، افراد و اعضای خانواده خود را نیز از این مزایا بهرهمند کنند.
نظر شما