به گزارش خبرنگار مهر در قم، حسن ایزانلو قبل از ظهر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل قدیم و جدید شرکت آبفار استان قم که با حضور مشاور وزیر نیرو و مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در تالار آب شرکت آبفا استان برگزار شد، به کارگیری تجربه در کنار علم را از بستر های توسعه صنعت آبفار عنوان کرد و گفت: زمانی که در هر کاری تجربه در کنار علم به کار گرفته شود قطعا اثرات بیشتری خواهد داشت.
وی در ادامه در خصوص برنامه هایش در سمت مدیر عاملی آبفار استان قم بیان داشت: مصرف بالا یک مشکل در سطح کشور است که شاید بخش اعظمی از ما به آن مبتلا باشیم اما از مسائلی که می تواند به حل این مشکل کمک کند فرهنگ سازی است.
ایزانلو با بیان این که فرهنگ سازی شاید اولین قدم در مسیر اجرای موفقیت آمیز قانون هدفمند سازی باشد، خاطر نشان کرد: بخشی از این فرهنگ سازی وظیفه ما در شرکت آبفار است و بخش های دیگری از جمله رسانه ها نیز می توانند نقش موثری را ایفا کنند.
وی با اشاره به میانگین مصرف آب در کشور گفت: میانگین مصرف آب در کشور بین 150 تا 170 لیتر است که این مقدار باید به 100 و حتی زیر 100 برسد و میانگین جهانی نیز در همین حدود است اما برای کاهش این مصرف تنها فرهنگ سازی نیاز نیست بلکه بخشی مربوط به شبکه های انتقال آب و عیوب آنها است.
تعویض شبکه های فرسوده انتقال آب روستایی
مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم فرسودگی شبکه های انتقال آب را نیازمند توجه و رسیدگی دانست و گفت: تعویض شبکه های فرسوده آبرسانی در روستاها از اولویت های کاری آبفار استان خواهد بود چرا که اگر در کنار فرهنگ سازی این کار هم صورت گیرد از هدر رفت آب به قدر قابل ملاحظه ای کاسته خواهد شد.
میزان هدر رفت آب باید به زیر 15درصد برسد
وی با بیان این که هم اکنون میزان هدر رفت آب در کشور 30درصد می باشد و باید به زیر 15درصد برسد، تصریح کرد: عوامل زیادی در هدر رفت و اتلاف آب موثرند که می توان به فرسودگی شبکه،انشعابات غیرمجاز،الگوی مصرف نادرست و ... اشاره کرد.
ایزانلو انجام پروژه های نیمه تمام از جمله مجتمع آبرسانی به 80 روستا را از اولویت های کاری آبفار استان برشمرد و افزود: پروژه های نیمه تمام باید سرعت گرفته و هر چه سریعتر به اتمام برسند چرا که طولانی شدن زمان اجرای آنها باعث می شود هزینه ها افزایش پیدا کند.
وی توجه به اصل 44 قانون اساسی با موضوع خصوصی سازی و برون سپاری ادارات دولتی را مورد توجه قرار داد و گفت: باید به دنبال اجرای این اصل، تصدی گری کم و نظارت بیشتر شود که این خود به کاهش هزینه ها و جوابگویی به موقع به متقاضیان خواهد انجامید.
ارتقای دانش و تجربیات کارمندان
مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم همچنین با تاکید بر اصل افزایش بهره وری اظهار داشت: هر سازمانی 2 سرمایه گران بها دارد که یکی منابع مالی و دیگری نیروی انسانی است و از بین این دو نیروی انسانی مهم تر است چرا که حضور آنان باعث رسیدن به اهداف سازمانی می شود لذا در زمینه ارتقای دانش و تجربیات همکاران در شرکت آبفار استان کار خواهد شد.
جذب سرمایه های مردمی و اخذ وام برای تامین منابع مالی
وی در ادامه تصریح کرد: همچنین باید به دنبال جذب سرمایه بود که بخشی بودجه دولتی و بخشی جذب منابع مالی بخش خصوصی و سرمایه گذاری مردمی است همچنین می توان قسمتی از آن را از طریق وام های بانکی داخلی و شاید هم بانک جهانی یا توسعه اسلامی تامین کرد.
ایزانلو بر صرفه جویی و کاهش هزینه ها تاکید کرد و بیان داشت: برای جذب سرمایه باید شبکه آبرسانی و فاضلاب روستایی را توسعه دهیم و از تصفیه خانه های روستایی برای تامین و جبران بخشی از هزینه ها استفاده نمائیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: همچنین در مدیریت جدید سعی می شود تا پروژه های تعریف شده یا مطالعاتی را هر چه سریعتر اجرایی کنیم و به سرعت به اتمام برسانیم.
ایزانلو تاکید کرد:
پروژههای نیمه تمام آبفار قم باید هر چه سریعتر به اتمام برسد
قم - خبرگزاری مهر: مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم گفت: پروژه های نیمه تمام آبفار قم از جمله مجتمع آبرسانی به 80 روستا باید هر چه سریعتر به اتمام برسد.
کد خبر 1288348
نظر شما