به گزارش خبرنگارگروه دين وانديشه خبرگزاري "مهر"، امروزه توضيح دادن آگاهي مسئله اي به شمار مي رود كه حل آن نيازمند زبان است : زبان عادي كه ما با استفاده از آن احساسات، تفكرمان را ابراز كرده و روياها وخاطراتمان را تعريف مي كنيم. اين كتاب استدلال مي كند كه مشكلات معاصر از جستجوها و تلاشهايي ناشي مي شود كه در طي قرن بيستم شكل گرفته و تحليل تاريخ منابع تازه اي را براي درك و حل آن فراهم مي كند.
" پل ليوينگستون" در اين كتاب، پيشرفت ويژگي شيوه هاي فلسفه تحليلي را در زمينه مشكلات رابطه تجربه معناي زبان شناسي دنبال كرده و بر نظريه هاي فيلسوف هايي چون كارنپ، شيليك، نئوراث، هوسرل، رايل، پاتنم، فودور و ويتگنشتاين تمركز كرده است. نثر كتاب ساده بوده و از استفاده اصطلاحات تخصصي اجتناب كرده است. اين كتاب مورد توجه دانشجويان فارغ التحصيل فلسفه و علوم شناختي قرار مي گيرد.
فهرست مطالب اين اثر عبارت است از: مقدمه: تاريخ فلسفه و مشكلات آگاهي؛ ساختارگرايي و محتوا در جملات قراردادي؛ هوسرل و شيليك درباب شكل منطقي تجربه؛ رايل درباب احساس و مبداء نظريه هويت؛ كاركردگرايي و تحليل منطقي؛ هوشياري، زبان و انتقادهاي فلسفي.
نظر شما