۲۸ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۲۳

تصاویر عجیب تغییر رنگ آب یک چشمه/ سکه‌های خوش شانس بدشگون شدند

تصاویر عجیب تغییر رنگ آب یک چشمه/ سکه‌های خوش شانس بدشگون شدند

سکه هایی که مردم به مدت دهها سال برای خوش شانسی داخل یک چشمه آب گرم در آمریکا می انداختند موجب شد که آب این چشمه تغییر رنگ دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، چشمه آب گرم "مورنینگ گلوری پول" در پارک ملی "یلو- استون" آمریکا سالها محل جذب گردشگران بود. این گردشگران با جمع شدن به دور این چشمه داخل آن سکه هایی را برای خوش شانسی پرت می کردند، اما این حجم انبوه سکه در داخل این چشمه آب گرم منجر به بروز یک سری واکنشهای شیمیایی و در نتیجه تغییر رنگ آب شده است.

درحقیقت این چشمه که زمانی به رنگ آبی زلال بود امروز به رنگ سبز تیره است و حلقه هایی به رنگ زرد و قرمز در اطراف آن دیده می شود.

اما به دلیل اینکه رنگهای جدید این چشمه منظره ای شگفت انگیز از رنگهای طبیعت را به وجود آورده اند مردم کمتر به دنبال دلایل وقوع چنین پدیده ای می گردند.

به گفته کارشناسان، انباشت زیاد سکه هایی که مردم داخل این چشمه انداخته اند سبب شده که بادهای گرم چشمه ساکن شوند و دمای آب را کاهش دهند. همزمان، فلزات سکه ها واکنشهای شیمیایی را در این چشمه برانگیخته اند که منجر به رشد گونه های مختلف باکتری در داخل آب شده است.

این باکتریها به آهستگی از لبه های آب کار خود را آغاز و یک حلقه زرد رنگ را در حاشیه حوض چشمه ایجاد کرده اند. آب آبی رنگ خالص مرکز حوض نیز درحال تبدیل شدن به سبز کمرنگ است.

براساس گزارش دیلی میل، این باکتریهای گرما دوست می توانند در دمای بین 64 تا 107 درجه سانتیگراد زندگی کنند.

یک مشاور 30 ساله IT که به همراه همسر خود برای تعطیلات به پارک ملی یلو- استون رفته بود این تصاویر را از چشمه "مورنینگ گلوری پول" گرفته است.

وی در این خصوص گفت: "من از دوستانم درباره این چشمه شنیده بودم و وقتی آن را از نزدیک دیدم فکر کردم که واقعا باورنکردنی است."

سکه های شانس- گردشگرانی که از پارک ملی یلو- استون بازدید می کردند به مدت چندین دهه با پرتاب سکه درون چشمه "مورنینگ گلوری پول" به دنبال خوش شانسی بودند اما این سکه ها سرنوشت این چشمه را تغییر دادند
 
 
 تصویری از این چشمه که 45 سال قبل در 1966و قبل از اینکه واکنشهای شیمیایی رنگ آن را تغییر دهند گرفته شده است
 
 
 محو گلوری- آبی که زمانی به رنگ آبی روشن بلوری بود امروز تبدیل به سبز تیره شده است
 
 
باکتریها کار خود را به آهستگی و از لبه های این چشمه آغاز کردند
 
 
 واکنش شیمیایی- این باکتریهای گرما دوست می توانند در دمای بین 64 تا 107 درجه سانتیگراد زندگی کنند
کد خبر 1290531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha