به گزارش خبرنگار مهر در بابل، سردار مصطفی خدایی شامگاه دوشنبه در نشست با مسئولان دانشگاه صنعتی بابل با تاکید بر لزوم وجود حلقه های واسط بین دانشگاه و صنعت همانند پژوهشکده ها که طرحهای تحقیقاتی را به نمونه های مهندسی تبدیل می کند، افزود: اگر گلچینی از تخصص ها در کنار هم در دانشگاهها و سازمان صنایع دفاعی شکل گیرد، در این صورت کاربردی کردن تحقیقات و طرحها و تبدیل آن به محصول آسان تر انجام خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: پروژه ها باید مطابق با نیاز کشور در دانشگاهها شکل گیرد و براساس آن فعالیت ها از تئوری پردازی تا تولید محصول را در برگیرد که در چنین شرایطی این ارتباط پایدار و مفید خواهد شد.
خدایی، به فعالیت های بازرگانی سازمان صنایع دفاعی اشاره کرد و یادآورشد: فعالیت های این سازمان تنها منحصر به بخش نظامی نیست و اکنون در بخش بازرگانی نیز تلاش مناسبی دارد.
وی، دفاتر طراحی سازمان صنایع دفاعی را مهم دانست و گفت: امسال 10 دفتر طراحی را باید در سازمان ایجاد کنیم که در صورت شکل گیری این دفاتر می توانیم از توانمندی های دانشگاه و صنعت بهره بیشتری ببریم.
رئیس دانشگاه صنعتی بابل نیز با اشاره به برخی گسستگی ها بین دانشگاه با صنعت، گفت: تحقیقات کاربردی از سیاست ها و اولویت های وزارت علوم در دانشگاههاست.
عسگر جانعلی زاده اظهارداشت: اگر از مسائل مربوط به انعقاد قراردادها و دیگر بخشهای اولیه ارتباط دانشگاه و صنعت با سرعت بیشتری بگذریم، استمرار و پیگیری مناسبی در زمینه کاربردی کردن پروژه ها خواهیم داشت.
در این نشست جمعی از معاونین، مدیران و کارشناسان سازمان صنایع دفاع و دانشگاه صنعتی بابل حضور داشتند که از طرحهای پیل سوختی، آزمایشگاه نانو بیوتکنولوژی، آزمایشگاه هیدرولیکی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بازدید کردند.
نظر شما