۳۰ فروردین ۱۳۹۰، ۱۲:۴۴

دولت طرح آمایش تجاری را تصویب کرد

دولت طرح آمایش تجاری  را تصویب کرد

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت بازرگانی از تصویب طرح آمایش تجاری در دولت خبرداد و گفت: این طرح بعد از اعمال برخی تغییرات، در کارگروه کنترل بازار به تصویب رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود دودانگه گفت: طرح آمایش تجاری که وظایف وزارت بازرگانی و دستگاه‌های ذیربط برای توسعه زیرساخت‌های تجاری کشور در سراسر کشور را‌ اعلام کرده است، در کارگروه کنترل بازار به تصویب نهایی رسید.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت بازرگانی افزود: کارگروه کنترل بازار به ریاست معاون اول رییس جمهوری و عضویت برخی وزرا و دستگاه‌های مرتبط با امر تنظیم بازار تشکیل می‌شود. این درحالی است که در طرح آمایش تجاری سعی شده با شناسایی و بررسی نقاط ضعف و کاستی‌ها اقدامات لازم برای پر کردن شکاف‌های موجود و توسعه اصولی زیر‌ساخت‌های تجاری کشور صورت گیرد.

وی تصریح کرد: بر‌اساس این طرح وزارت بازرگانی باید از طریق جذب سرمایه‌گذاری خارجی، مشارکت بخش خصوصی و فروش دارایی‌ها و اموال خود بودجه لازم برای توسعه زیرساخت‌های تجاری کشور  را فراهم کند.

دودانگه با بیان این مطلب که طرح آمایش تجاری در اولویت کارهای دولت و در رأس آن وزارت بازرگانی قرار گرفته است، خاطر‌نشان کرد: با توجه به ادغام وزارت بازرگانی با وزارت صنایع و معادن می‌توانیم ادعا کنیم که آمایش تجاری و آمایش صنعتی که در حال حاضر در دست اجرا است می‌توانند مکمل بسیار خوبی برای هم باشند تا از این رهگذر ظرفیت‌های موجود در کشور را در راستای توسعه صادرات غیر‌نفتی‌، حمایت از حقوق مصرف‌کننده‌، کاهش قیمت تمام‌شده،افزایش کیفیت کالاهای تولیدی و خدمات قابل ارائه و همچنین ارتقا سطح بهره‌وری بکار گیریم.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت بازرگانی‌، بودجه مورد نیاز برای اجرای این طرح در سال اول را 10 میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: بودجه در نظر گرفته‌شده برای این طرح هر ساله روند صعودی خواهد داشت که اولویت در تامین آن نیز با جذب سرمایه‌گذاری خارجی است چرا که توسعه زیرساخت‌های تجاری از جذابیت‌های بسیاری برخوردار است.

دودانگه با اشاره به تاکید معاون اول رئیس جمهوری بر اهمیت طرح آمایش تجاری و لزوم در اولویت قرار گرفتن آن در دولت، ادامه داد: امروزه فراهم بودن زیرساخت‌های تجاری یکی از ملزومات حضور در بازارهای جهانی‌، افزایش بهره‌وری و همچنین ایجاد ارزش افزوده بیشتر است و ما می‌توانیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توسعه زیرساخت‌های تجاری چالش‌ها و موانع موجود را برداشته و زمینه‌های حضور تولیدات داخلی را در بازارهای بین‌المللی و منطقه‌ای فراهم کنیم.

به گفته وی، اگر توسعه زیرساخت‌های تجاری همچنان مغفول می‌ماند چالش‌ها و موانع موجود بر سر راه فعالان بخش کشاورزی و بنگاه‌های صنعتی برای حضور در بازارهای داخلی و خارجی افزایش پیدا می‌کرد.

کد خبر 1292630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha