به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن دری این برنامهها را شامل 200 نشست تحت عناوینی چون نشستهای سرای اهل قلم، سرای اهل قلم کودک و نوجوان، سرای کارنامه نشر و نشستهای غرفه دیدار با پدیدآورندگان آثار اعلام کرد.
وی ضمن اظهار امیدواری به پر بارتر بودن برنامههای بیست و چهارمین دوره نمایشگاه، با اشاره به شعار امسال "ارتقای معرفت دینی و بصیرت فرهنگی" بر فعالیتهای بخش جنبی در حوزه دین و فرهنگ تاکید کرد.
دری گفت: در سرای اهل قلم هر روز 3 تا 5 نشست شامل بزرگداشت، معرفی آثار و نقد و بررسی با حضور اندیشمندان، نویسندگان و منتقدان برگزار میشود که نقش زنان نویسنده در ادبیات دفاع مقدس، بررسی جریان داستاننویسی قرآنی در فضای مدرن، جنگ نرم و بومی سازی علوم انسانی از جمله این نشستها خواهد بود.
رئیس نمایشگاه درباره سرای اهل قلم کودک و نوجوان نیز گفت: در این سرا 28 نشست در حوزه نقد کتاب، سخنرانی و میزگردهای تخصصی برگزار میشود که در آنها صاحبنظران و پدیدآورندگان آثار کودک و نوجوان به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.
وی افزود: در حوزه نقد، کارشناسی و نقد و بررسی تعدادی کتاب شاخص صورت خواهد گرفت. همچنین میزگردهای تخصصی با موضوعاتی مانند تصویرگری کتابهای دینی کودک و نوجوان، بررسی روند ادبیات عرفانی برای کودکان و نوجوانان و سخنرانیهایی نیز در حوزه ادبیات کودک و نوجوان خواهیم داشت.
دری برپایی "سرای کارنامه نشر" را از دیگر فعالیتهای جنبی این دوره از نمایشگاه خواند و گفت: فعالیتهای این سرا با رویکرد جدیدی شکل گرفته و آثار برجستهای در قالب نشست در حوزه اسناد و آرشیو، کتابداری و اطلاعرسانی و همچنین نسخ خطی در آن بررسی میشود.
وی افزود: کارگاههای آموزشی نیز با عناوینی چون هشت ضلعی مطالعه؛ مدلی برای ارتقاء مهارتهای خواندن، آینده پژوهی و خبرنگاری حوزه کتاب در ایام نمایشگاه برپا می شود.
رئیس نمایشگاه گفت: برگزاری نشستهای غرفه دیدار با پدیدآورندگان و نویسندگان از برنامههای دیگری است که برای بخش جنبی در نظر گرفته شده است؛ در این غرفه کتابهای مختلفی با حضور نویسندگان این آثار و منتقدان مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
دری از دیگر اقداماتی که در بخش جنبی نمایشگاه صورت می گیرد به برگزاری کرسیهای نظریه پردازی و نقد و مناظره اشاره کرد و تاکید کرد: امیدواریم این بخش جدید به عنوان فصلی نو در کارنامه بخش جنبی ماندگار باشد.
نظر شما