مهدی قرهشیخلو در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان، با بیان اینکه سازمان دارالقرآن الکریم دارای شبکه گسترده قرآنی در سراسر کشور است که کمتر دستگاهی از چنین ظرفیت بالایی برخوردار است افزود: سازمان دارالقرآن کریم در راستای توسعه شبکه خود برنامه های گسترده و جامع را در دست اجرا دارد.
وی با اشار به اولویتهای قرآنی کشور در سال 90 ادامه داد: در سالجاری رویکرد اصلی دارالقرآن الکریم، شناسایی استعدادهای قرآنی و نخبهپروری است که در این طرح، کودکان پیشدبستانی که از لحاظ هوشی از بهره بالایی برخوردار بوده و علاقهمند به مباحث قرآنی هستند شناسایی شده و تحت آموزش 5 تا 6 ساله قرار میگیرند که پیشبینی میشود، پس از طی این مدت به نیروهای شاخص قرآنی در سراسر کشور تبدیل شوند.
قره شیخلو افزود: راهاندازی جلسات قرآنی سنتی از دیگر برنامههای مهم سازمان دارالقرآن الکریم کشور در سالجاری است که تقریباً شیوه مکتب خانههای قدیمی بهشکل امروزی و مدرن در مساجد راهاندازی شده و دورههای قرآنآموزی به این شکل اجرا خواهد شد.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور وضعیت فعالیتهای قرآنی در سالهای اخیر را مطلوب دانست و افزود: در دولت نهم و دهم به مباحث فرهنگی، خاصه قرآن کریم توجه خاص و ویژهای شده است و روالی که دولت فعلی در حوزه فرهنگ برای 5 سال آینده در نظر گرفته است، میتواند در روند توسعه فعالیتهای فرهنگی و قرآنی در همه مناطق نقش مؤثری داشته باشد.
قره شیخلو در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر شاهد رشد در زمینه اعتبارات حوزه قرانی هستیم افزود: اگرچه هر ساله شاهد افزایش بودجه حوزه فعالیتهای قرآنی در کشور هستیم، ولی این اعتبارات تطابقی با نیاز کنونی جامعه ندارد.
وی با اشاره به رشد مطلوب اعتبارات اختصاصیافته به مباحث قرآنی در کشور طی سالهای اخیر، گفت: با توجه به اینکه بودجه سالجاری در مجلس تصویب قطعی نشده است نمیتوان میزان اعتبارات امسال در بخش قرآن را اعلام کرد ولی بهنظر میرسد این اعتبارات نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته باشد.
رئیس سازمان دارالقرآن کشور گفت: اگرچه همه ساله شاهد افزایش بودجه قرآنی هستیم ولی متأسفانه این اعتبارات هیچگونه تطابقی با نیاز فعلی جامعه ندارد و باید سرمایهگذاری در حوزه قرآنی متناسب با نیازهای جامعه صورت پذیرد.
قره شیخلو در ادامه با تقدیر از تلاش استاندار و مسئولان تبلیغات اسلامی استان زنجان برای اجرای طرح نهضت قرآن آموزی، افزود: نگاه ما این است که هر مسلمان باید بتواند قرآن کریم را به شکل صحیح بخواند و مضامین کلی این کتاب آسمانی را متوجه شود که در همین راستا طرح فوق با حمایت مسئولین استانی و استقبال چشمگیر مردم به مرحله اجرا درآمده است و در صورت دستیابی به اهداف مثبت طرح، در آینده طرح ریشهکنی بیسوادی قرآنی در کلیه استانها به مرحله اجرا در خواهد آمد.
نظر شما