به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، یوسف اکبری ظهر پنج شنبه در جلسه ستاد احیای زکات استان و در دیدار با مدیران کمیته امداد اظهار داشت: پیش بینی می شود با آگاهی بخشی و تبلیغ صورت گرفته و نیز بارندگیهای سال جاری این میزان در سال زراعی جدید افزایش قابل توجهی داشته باشد.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از زکات جمع آوری شده توسط خود مردم مدیریت می شود، اضافه کرد: فرهنگ سازی کارآمد و تبیین آثار و برکات فریضه جمع آوری زکات در جامعه ضروری است.
فرماندار اردبیل با اشاره به تاثیرگذاری زکات در ریشه کنی فقر و از بین بردن فاصله طبقاتی در جامعه افزود: علاوه بر این زکات از مصداق بارز صدقات که روزی انسان را وسعت بخشیده و اموال را در مقابله با خطرات بیمه کرده بوده و باید در بین مردم فرهنگ سازی شود.
وی ابراز داشت: مناطق روستایی که در پرداخت زکات پیش قدم باشند و در احیای این فریضه الهی رتبه های برتر را در جمع آوری زکات کسب کنند، در توزیع اعتبارات وو اجرای پروژه های مختلف از اولویت برخوردار خواهند بود.
اکبری روشنگری، شفاف سازی و اعتماد سازی را از مهمترین شروط جمع آوری زکات عنوان کرد و یادآور شد: زکات یک فریضه شرعی و الهی است که در سایه فرهنگ سازی کار آمد و موثر می توان با جلب مشارکت عمومی در حل بخشی از معضلات اجتماعی برنامه ریزی کرد.
وی با تاکید بر نقش و جایگاه روحانیت و مساجد در تبیین و تبلیغ این فریضه خاطر نشان کرد: هم اکنون این مهم مورد غفلت واقع شده و باید برای بهره گیری از این ظرفیت برنامه ریزی کارآمدی داشته باشیم.
فرماندار اردبیل راه اندازی اتاق فکر زکات، برنامه ریزی مداوم و روشنگریهای مشوقانه را از مهمترین راه های جمع آوری زکات در اردبیل عنوان کرد و متذکر شد: زکات باید صرف اموری مانند کمک به نیازمندان، هزینه در نهادهای خیریه و موسسات مستمندان، اجرای طرحهای عمرانی و آبادانی روستا شود.
نظر شما