۳ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۱:۴۰

همه چیز برای افزایش همکاری‌های ایران و افغانستان مهیاست

مدیرکل درمان و حمایت‌های اجتماعی‌ ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: امروز همه چیز برای افزایش همکاری‌ها بین کشورهای ایران و افغانستان مهیاست و هر دو کشور تلاش می‌کنند تا تجربیات موفق خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر صابری زفرقندی در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی «درمان و سوء مصرف مواد با تمرکز بر داروهای آگونیست» ویژه پزشکان افغانستان که در انستیتو روانپزشکی تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه امروز همه چیز برای افزایش همکاری‌ها بین دو کشور ایران و افغانستان مهیا است، گفت: هر دو کشور می‌توانند برنامه‌های مشترکی را در حوزه‌های مبارزه با اعتیاد و سلامت روان اجرا و به اتفاق یکدیگر نیز کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی بیشتری را در زمینه درمان اعتیاد برگزار کنند.

وی با بیان اینکه هر دو کشور آماده توسعه همکاری‌های دو جانبه در حوزه مبارزه با موادمخدر هستند، افزود: هر دو کشور تلاش می‌کنند تا تجربیات موفق خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند و در این کارگاه نیز سعی بر این بود تا آموزه‌ها و مباحث علمی که قبلاً در کشورمان عملیاتی شده، مطرح شود.
 
مدیرکل درمان و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با موادمخدر اظهار داشت: ایران و افغانستان همانطور که مشترکات فرهنگی، زبانی و مذهبی دارند، مشکلات مشترکی هم دارند و این موضوع، هم یک فرصت است تا هر دو کشور از تمام توان خود برای رفع مشکلات استفاده کنند و هم یک تهدید است تا افرادی که خارج از حوزه سلامت و بهداشت هستند، سعی در ایجاد اختلاف و دشمنی میان دو کشور کنند که امیدواریم این اتفاق هرگز نیافتد.
 
زفرقندی گفت: اعتقادات مشترک دو کشور انگیزه خوبی در راه مبارزه با موادمخدر و گسترش برنامه‌های سلامت روان است تا بتوانند برنامه‌ها و اقدامات به روزتر و دقیق‌تری را در این زمینه‌ها داشته باشند و امیدواریم روزی شاهد سربلندی همه کشورهای‌های منطقه به‌خصوص ایران و افغانستان در مقابل ملت خودشان باشیم و همه کشورها بتوانند مشکل اعتیاد را در کشور خود مهار کنند.

موادمخدر یک مشکل جهانی است
 
همچنین دکتر عبیداله عبید سفیر کبیر افغانستان در جمهوری اسلامی ایران، ضمن تشکر از کمک‌های دولت ایران به مردم افغانستان در طول سال‌های جنگ، گفت: بازدید از مراکز ترک اعتیاد معتادان و انتقال تجارب ایران در بخش درمان اعتیاد به متخصصان افغانی بدون شک بسیار تاثیرگذار و مفید خواهد بود؛ چرا که این 14 پزشک افغانی می‌توانند شاگردان خوبی را در این سبک در افغانستان تربیت کنند.
 
وی با تاکید بر اینکه اعتیاد تنها مشکل افغانستان نیست بلکه مشکل همه کشورهای جهان است، افزود: موادمخدر به یک مشکل جهانی تبدیل شده است، پس باید یک مبارزه فرامرزی از سوی همه کشورهای منطقه صورت بگیرد.
 
وی گفت: همه کشورها باید با کسب دانش و مهارت‌های لازم در راه مبارزه با موادمخدر قدم بردارند و برای اینکه به اهداف متعالی خود در این مبارزه برسند لازم است تا با اتحاد یکدیگر، مبارزه مشترکی را داشته باشند.
کد خبر 1295206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha