به گزارش خبرگزاری مهر، در نمایشگاه امسال 7هزار متر مربع غرفه مفید به سالنهای ریالی بخش بینالملل نمایشگاه که به فروش مستقیم می پردازند و بزرگترین سهم از بخش بین الملل را به خود اختصاص داده است، تعلق دارد.
این خبر حاکی است، فضای در نظر گرفته شده برای سالن بینالملل نیز که شامل کشورها، بازار جهانی و سالن یارانهای(ارزی) است افزون بر دو هزار و 500 متر در نظر گرفته شده است.
بخش ریالی نمایشگاه امسال در چادرهایی واقع در رو به روی رواق شرقی مستقر است و بخش ارزی و بین الملل در طبقه دوم نمایشگاه کتاب جای می گیرد.
سالن بینالملل شامل سه بخش ناشران یارانهای، سفارتخانهها و کشورها و بازار جهانی است و سالن سرای بینالملل اهل قلم نیز در این دوره از نمایشگاه دایر خواهد شد که مکان آن در داخل بازار جهانی در نظر گرفته شده است.
در این سرا نشستهای شرکت کنندگان خارجی به ویژه دولتها به صورت تخصصی به مدت هفت روز برگزار می شود و هر روز سه تا چهار نشست در آن برپا خواهد شد.
راهاندازی سرای کرسیهای آزاداندیشی
خانه کتاب در نمایشگاه بیست وچهارم علاوه بر برگزاری 200 نشست تخصصی برای نخستین بار بخش ویژه سرای کرسیهای آزاداندیشی را راهاندازی میکند.
خانه کتاب که مدیریت بخش جنبی نمایشگاه را به عهده دارد، سه سرای اهل قلم، سرای عمومی و کودک و نوجوان را نیز بر پا میکند.
به گفته مسئولان خانه کتاب همچنین غرفه دیدار، امسال در نمایشگاه برپا خواهد شد که در آن نقد و بررسی کتابهای برگزیده جشنوارهها با حضور نویسندگان و منتقدان انجام خواهد شد.
در بخش جدید سرای کرسیهای آزاد اندیشی 30 نشست برگزار میشود.
غرفههای بخش بینالملل آماده تحویل شد
غرفههای بخش ناشران بینالملل که مانند هر سال در طبقه دوم مصلی برپا میشود، با اختصاص یافتن به 74 غرفه، آماده تحویل شد.
بخش بینالملل شامل بازار جهانی، بخش ارزی و بخش ملی و کشورهاست، در طبقه دوم شبستان اصلی مصلای حضرت امام خمینی(ره) مستقر شده است.
امسال این بخش با اختصاص 25 غرفه به بازار جهانی، 15 غرفه به بخش ارزی و 34 غرفه به بخش ملی و کشورها، آماده ارائه خدمات و محصولات بیش از 80 کشور به بازدیدکنندگان نمایشگاه است.
بررسی مشکلات حوزه نشر
مدیر کمیته فعالیتهای جنبی از برگزاری نشستهایی با موضوع بررسی مشکلات حوزه نشر و ارائه راهکارهای متعدد برای رفع آنان در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد.
علی شجاعی صائین گفت: در حوزه کودک و نوجوان موضوعات ادبیات کودک و نوجوان و مشکلات مرتبط با این حوزه مورد بررسی و نقد قرار خواهند گرفت و همچنین در سرای کارنامه نشر، موضوعاتی همچون کتابداری و کلیات حوزه نشر بررسی میشوند.
وی در ادامه افزود: نسخ خطی، اطلاع رسانی در حوزه کتابداری و کتابخانهها و نقد کتاب و نیز موضوع نقد و اخلاق نقد در نشستهای جنبی نمایشگاه امسال مورد توجه قرار خواهند گرفت.
شجاعی صائین گفت: آشنایی با چهرههای فرهنگی و رونمایی برخی از آثار و توجه به برخی مشکلات مربوط به حوزه نشر همچون کتابخوانی و اقتصاد نشر از دیگر موضوعاتی است که در سراهای نمایشگاه کتاب به آنها پرداخته میشود.
مراسم افتتاحیه بیستوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سیزدهم اردیبهشتماه با حضور رئیس جمهوری در مصلای تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما