محمد هاشم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد، اظهارداشت: فراخوان این جشنواره روز اول اردیبهشت به مهدهای کودک شهری و روستایی استان داده شده و مهلت ارسال آثار تا پایان اردیبهشت ماه است.
وی در خصوص محتوای این جشنواره گفت: این جشنواره در 10 رشته نماز و اذان، روخوانی قرآن کریم، اجرای سرود و شعر، بیان داستان های قرآنی، نقاشی ویژه خردسالان، حفظ 12 سوره قرآن کریم، حفظ هشت سوره کوچک قرآن کریم، حفظ آیات و احادیث کاربردی "حداقل 10 حدیث"، اجرای نمایش و نماهنگ با موضوع قرآن و یا عفاف و حجاب و حفظ آیات و احادیث کاربردی با موضوع عفاف و حجاب "حداقل پنج حدیث" برگزار می شود.
دبیر ستاد برگزاری جشنواره قرآنی مهدهای کودک خراسان رضوی در خصوص شیوه ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره گفت: مدیران و مربیان مهدها، آثار کودکانی را که آماده شرکت در جشنواره هستند بر روی لوح فشرده صوتی یا تصویری ضبط و به اداره بهزیستی شهرستان خود ارسال کنند.
وی در زمینه بخش سرود، شعر و نقاشی جشنواره، گفت: محوریت این دو رشته باید موضوعات دینی و یا موضوعات اجتماعی مانند احترام به والدین باشد.
هاشم زاده گفت: آثار دریافتی در طول خرداد ماه و توسط یک مؤسسه قرآنی مورد بررسی و داوری قرار می گیرد و آثار برتر با کارنامه کل شرکت کنندگان به دبیرخانه جشنواره ارسال می شود.
وی خاطر نشان کرد: در مراسم اختتامیه که در 10 روز آخر خرداد ماه برگزار میشود در مجموع 10 رشته به 100 نفر از نفرات برگزیده جوایزی نفیس تقدیم، و به همه کودکان شرکت کننده، هدیه ای به رسم یادبود اهدا می شود.
وی افزود: کودکان واجد شرایط شرکت در جشنواره قرآنی حدود 23 هزار نفر است که دبیرخانه جشنواره پیش بینی می کند، دست کم 50 درصد این تعداد در مسابقات شرکت کنند.
وی اضافه کرد: در مراسم اختتامیه از سه مهد کودک که در این حوزه ها کارهای موفقی را ارائه داده باشند نیز تقدیر می شود.
در خراسان رضوی 1450 مهد کودک شهری و روستایی مشغول فعالیت هستند که در آنها 75 هزار کودک امور تعلیم و تربیت را سپری میکنند.
نظر شما