علی آشتیانیپور به خبرنگار مهر گفت: سیاست از جامعه ما و دین ما جدا نیست، بخشی از زندگی مردم ما با سیاست گره خورده است بسیاری از رویدادهای سیاسی در زندگی مردم تاثیر مستقیم دارند، بسیاری از مردم دوست دارند نتیجه سیاستگذاریها را در رسانهها ببینند، سینما یکی از همین رسانهها است.
وی ادامه داد: سینمای سیاسی میتواند برای مردم جذاب باشد، اما باید تحمل مسئولان بالا باشد تا فیلمسازان برای فعالیت در این حوزه ترغیب شوند، رونق سینمای سیاسی فقط با شعار و وعده اتفاق نمیافتد، تجربههایی در این سالها داشتهایم که در حوزه اکران و نمایش دچار مشکل شدهاند و این باعث میشود سینماگران کمتر وارد حوزه سینمای سیاسی شوند.
تهیهکننده فیلم سینمایی "بیداری رویاها" افزود: کارکرد اصلی سینمای سیاسی انتقاد است، اگر دولت بخواهد به فیلمسازان بودجه بدهند تا با توجه به برنامهها و اهدافش فیلم بسازند، این فیلمها مورد توجه قرار نمیگیرند، مردم از سینماگر توقع دارند مسائلشان را نشان بدهد و پل ارتباط آنها با سیستم باشد؛ فیلم سیاسی باید منتقد باشد و گرنه در مخاطب تاثیر نمیگذارد.
آشتیانیپور گفت: گاهی دیده میشود که یک فیلم در زمان تخصیص بودجه و اکران دچار مشکل میشود، چرا که موضوعی سیاسی را مطرح میکند، پس تحمل مدیران ما بالا نیست، فیلم سیاسی در چارچوب منافع ملی ساخته میشود اما تناقضهای موجود را به چالش میکشد، فیلم سیاسی باید به سوالات مردم پاسخ بدهد.
این تهیهکننده ادامه داد: رفتار و سلوک مسئولان نشان دهنده نوع نگاه و سلیقه آنان است، آنها با رفتارشان نشان میدهند که به رونق سینمای سیاسی اهمیت میدهند، امیدوارم شرایط عادلانه برای همه فیلمسازان فراهم شود تا در چارچوب سینمای سیاسی فیلمهایی جذاب و متفاوت بسازند.
نظر شما