۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۲۳

محرر با مهر مطرح کرد:

"چای" اسیر انحصاری 32 ساله/ تغییرات نیازمند زمان است

"چای" اسیر  انحصاری 32 ساله/ تغییرات نیازمند زمان است

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان چای کشور گفت: طی ۳۲ ساله اخیر فکر انحصار در محصول چای وجود داشته و نمی توان در مدت کوتاهی شاهد تغییرات کلی بود.

علی محرر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: چای از محصولات مهمی است که تنها در دو استان گیلان و مازندران کشت می شود و بدون اسانس آن یکی از بهترین نوشیدنی هاست.

وی عنوان کرد: انحلال سازمان چای سابق و تشکیل سازمان جدید تنها مشکلات فراوان را منتقل کرد و برای ارائه راهکار و رفع معضلات راهی بسیار طولانی وجود دارد.
 
رئیس سازمان چای کشور گفت: اگر قرار بود یک شبه بدون هیچ فکر اصولی مشکلات رفع شود، پس نیازی به سازمان جدید نبود. زمان و کار کارشناسی برای بسترسازی و رفع مشکلات نیاز است.
 
چای ایرانی قابلیت حضور موثر در بازارهای داخلی و خارجی را دارد
 
 وی همچنین با اعلام اینکه چای ایرانی قابلیت و پتانسیل های لازم برای حضور موثر در بازارهای داخلی و خارجی را دارد، تصریح کرد: تفکر بهزراعی، خرید برگ سبز کیفی، واگذاری خرید چای خشک ازسوی بخش خصوصی از برنامه هایی است که برای اصلاح سیستم پیشنهاد شده و در حال انجام است.
 
محرر با اعلام اینکه ارتباط بهره برداران، کارخانه های چای خشک کنی و بازار باید برقرار شود، یادآور شد: باید روزمرگی چای را از بین برد و این نیاز به زمان دارد.
 
 
وی تاکید کرد: این سازمان با برگزاری جلسات مکرر ارتباط مناسبی را بین این سه بخش برقرار کرده است.
 
رئیس سازمان چای کشور اظهار داشت: رعایت اصول بهزراعی و انجام عملیات مربوط به آن منجر به تولید مناسب و  محصول چای خشک با کیفیت می شود و بدین ترتیب محصول با کیفیت مشتریان بیشتری را به سمت خود جذب می کند.
 
وی همچنین گفت: باید فرهنگ مصرف چای ایرانی و تغییر ذائقه مردم از چای های خارجی اسانس دار به سمت چای سالم و تقریبا ارگانیک ایرانی جلب شود تا این صنعت بتواند رشد پیدا کند.
 
محرر درباره حضور دولت در عرصه افزود: دولت باید نقش نظارتی داشته باشد و تمامی اقدامات را به بخش خصوصی واگذار کند و از آن جایی که چایکاران نیز بخش خصوصی محسوب می شوند، بدین ترتیب ارتباط آنها با یکدیگر مناسب تر انجام می شود.
 
۴۰ کارخانه چای موفق به دریافت گواهینامه استاندارد شدند
 
وی درباره بازار چای نیز عنوان کرد: محصول مشتری پسند و موفق در بازار نیاز به وجود استانداردهای اولیه دارد که این حرکت نیز از سال گذشته آغاز شده و تاکنون ۴۰ کارخانه موفق به دریافت گواهینامه های مربوطه شدند.
 
رئیس سازمان چای در پایان گفت: خرید و فروش محصولات کشاورزی در بازارهایی چون بورس می تواند ضمن شفاف سازی، بازار آنها را نیز متعادل کند.
کد خبر 1297372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha