مریم دباغ در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: دوچرخه سواری رشته خاصی است و به همین خاطر نمی توانیم کار خاصی در آن انجام دهیم. متاسفانه هنوز این رشته از نظر فرهنگی و اجتماعی در جامعه ما و حتی خانواده های ما پذیرش نشده است و همین مسئله کار ما سخت می کند.
وی افزود: با این حال من در این مدت تلاش کردم تا مطالبات ورزشکاران و جامعه علاقمند به این رشته را بگیرم اما بیشتر از این نمی توانم کار کنم و شاید فرد دیگری بتواند این روند را ادامه داده و با سبک کردن کارها امور مسئولیت قبول کند و به نوعی باری به هرجهت کارها را بگذارنند.
کارشناس ارشد سازمان تربیت بدنی خاطرنشان کرد: مطمئن هستم با این وضعیت اگر همدلی وجود نداشته باشدهر فردی که مسئولیت قبول کند نمی تواند کار کند.
وی ادامه داد: من مدت یک سال و یک ماه در این فدراسیون مسئولیت داشتم اما متوجه شدم که آن طور که باید به این رشته توجه نمی شود. هنوز برای جوانان جذابیت ایجاده نشده و تعداد ورزشکاران قهرمان انگشت شمار است. ما حتی تلاش کردیم تا با برگزاری مسابقات نوجوانان دختر که در دنیا انجام نشده بود راه را برای علاقمندان به این رشته باز کنیم.
دباغ با بیان اینکه حرمتها را نمیشکنم، تصریح کرد: نمی خواهم وارد جزئیات استعفای خودم بشوم اما مسائل مدیریتی، اداری، مسابقات، برنامه ریزی های و سیاست های اجرایی فدراسیون شرایط را برای ادامه کار من سخت کرده بود.
مریم دباغ دو هفته پیش با ارسال نامه ای استعفای خود را به طور رسمی به رئیس فدراسیون دوچرخه سواری ارائه داد. وی عصر روز دوشنبه بعد از نشستی مابین زنگی آبادی و اکبرآبادی معاون سازمان تربیت بدنی در امور بانوان به طور رسمی از این فدراسیون جدا شد.
نظر شما