ابراهیم قائد رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج، اظهار داشت: مهمترین و محکم ترین نهاد در جامعه خانواده است، نهاد خانواده در تشکیل جامعه ای سالم و پویا نقش بسیار مهمی دارد و به همین علت یکی از راه های اصلاح جامعه، اصلاح فرد در ساختار خانواده است.
وی افزود: نیروی انتظامی در سالهای اخیر با رویکرد جامعه محوری، در راستای پیشگیری از وقوع جرائم و کاهش بار پرونده های قضایی در حوزه خانواده اقدام به تاسیس و راه اندازی مرکز مشاوره و دوایر مشاوره و مددکاری اجتماعی در کلانتری ها، با بکارگیری از کارشناسان متخصص در راستای ماموریت مشاوره و مددکاری، زمینه های روانشناختی مددکاری اجتماعی، روانسنجی انتظامی، کرده است.
فرمانده انتظامی کردستان در خصوص سایر فعالیتهای مرکز مشاوره معاونت اجتماعی این استان گفت: برگزاری طرح مشاوره فعال در مراکز علمی فرهنگی آموزشی و مذهبی در سطح استان، کلاس بهداشت روانی جهت ارتقاء سطح سلامت روان کارکنان کلانتری ها، تهیه برآورد آسیب های روانی و اجتماعی در شش ماهه اول و دوم سال 89 از اقدامات این مرکز به شمار می رود.
قائد رحمتی در ادامه افزود: در سال 89 توسط مشاوران و مددکاران مستقر در دوایر اجتماعی کلانتریها تعداد سه هزار و 107 پرونده اختلاف خانوادگی و دیگر پرونده های مرتبط با این حوزه مورد بررسی و مشاوره قرار گرفته است که در این راستا دو هزار و 134 پرونده منجربه صلح و سازش شده است.
وی در پایان یادآور شد: مراکز مشاوره فرماندهی انتظامی کردستان به صورت رایگان آماده ارائه خدمت به اقشار مختلف مردم است و در این راستا تلاش می شود که با اطلاع رسانی مناسب مردم را برای استفاده از این امکان تشویق و ترغیب کرد.
نظر شما