۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۱۷

صدر خبر داد:

اعتبارات حوزه سلامت به 16 هزار میلیارد تومان رسید

اعتبارات حوزه سلامت به 16 هزار میلیارد تومان رسید

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از افزایش هزار و 200 میلیارد تومانی اعتبارات حوزه سلامت خبر داد و گفت: تا کنون بالغ بر 16 هزار میلیارد تومان سهم حوزه سلامت از بودجه سال 90 کشور در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدشهاب‌الدین صدر صبح چهارشنبه در مراسم افتتاحیه ششمین کنگره بین‌المللی مراقبتهای ویژه پزشکی در پژوهشگاه نیرو افزود: در لایحه بودجه سهم سلامت 12 هزار و 800 میلیارد تومان بود که 7 هزار و 800 میلیارد آن مربوط به اعتبارت جاری، 900 میلیارد عمرانی و 5 هزار میلیارد تومان آن از محل درآمدهای اختصاصی تعریف شده است.

وی با اعلام اینکه روز گذشته دو هزار میلیارد تومان به مجموع این اعتبارات اضافه شد و به سقف 15 هزار میلیارد تومان رسید افزود: در آخرین رای گیری که امروز در مجلس صورت گرفت از محل درآمدهای نفتی هزار و 200 میلیارد تومان دیگر به حوزه سلامت اختصاص یافت و این رقم به بیش از 16 هزار میلیارد تومان رسید.

صدر با تاکید بر اینکه اعتبارات حوزه سلامت در سال 90 نسبت به سال گذشته بیش از 50 درصد رشد داشته است، اظهار داشت: انتظار می‌رود سال 90 فرصت مناسبی برای متولیان حوزه سلامت و وزارت بهداشت باشد که با تلاش و کوشش گسترده نسبت به ارتقای سطح سلامت جامعه تلاش کنند.

وی در ادامه به وضعیت بخش‌های آی سی یو در کشور اشاره کرد و گفت: بخش آی سی یو یکی از چالش‌های حوزه سلامت به شمار می‌رود که نیازمند ارتقاء کمی و کیفی تخت‌های آی سی یو در کشور هستیم.

وی با اعلام اینکه هزینه تامین یک تخت آی سی یود 250 میلیون تومان برآورد می‌شود، ادامه داد: هم اکنون 5 هزار تخت آی سی یو در کشور وجود دارد که سهم تخت آی سی یو نسبت به سایر تخت‌‌های بیمارستانی کمتر از 5 درصد است در حالی که این شاخص باید به حدود 20 درصد برسد یعنی اینکه ما نیازمند افزایش 2 تا 3 برابری تعداد تخت‌های آی سی یو هستیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران به مرگ و بیماران در بخش‌های آی سی یو اشاره کرد و گفت: کاهش این شاخص یکی از اولویت‌های اصلی برای ارتقای کیفی شاخص سلامت به شمار می‌رود.

صدر با اعلام اینکه میزان کاهش مرگ و میر در بخش‌‌های آی سی یو در دنیا نزدیک به 4 درصد است، تاکید کرد: هنوز با این عدد فاصله زیادی داریم و متولیان حوزه سلامت و وزارت بهداشت می‌بایست حمایت لازم را از بخش‌های آی سی یو داشته باشند که تا این بخش‌ها توسعه یابد.

وی همچنین از پایین بودن تعرفه‌های آی سی یو به عنوان یکی دیگر از چالش‌های بخش ‌های مراقبت‌های ویژه پزشکی نام برد و افزود: شاخص آی سی یو در سهم سلامت از درآمد ناخالص داخلی در بعضی کشورها یک درصد است که این موضوع نشان می‌دهد می‌بایست توجه ویژه‌ای به بخش‌های آی سی یو صورت بگیرد.

کد خبر 1298811

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha