۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۴:۰۰

امیلا یوسف در گفتگو با مهر:

اشتراکات دینی مهم‌ترین دلیل برای انتشار کتاب‌های ایرانی در مالزی است

اشتراکات دینی مهم‌ترین دلیل برای انتشار کتاب‌های ایرانی در مالزی است

امیلا یوسف، تصویرگر مالزیایی کتاب‌های کودک معتقد است به دلیل فرهنگ غنی ایران و اشتراک دین اسلام بین ایران و مالزی، لازم است ترجمه و چاپ کتاب بین دو کشور تقویت شود.

امیلا یوسف تصویرگر مالزیایی کتاب‌های کودک در گفتگو با خبرنگار مهر درباره دلایل علاقمندیش به ادبیات کودک گفت: علاقمندی من به تصویرگری کتاب‌های کودک به این دلیل است که هنوز هم دوست دارم این دسته از کتاب‌ها را بخوانم و هر وقت به نمایشگاه کتابی می‌روم ابتدا از بخش ادبیات کودک آن بازدید می‌کنم.

وی ادامه داد: علاقه من به کتاب‌های کودک باعث شد که از سال 2008 تصویرگری اینگونه کتاب‌ها را آغاز کنم و تا امروز 1 کتاب را تصویرسازی کرده‌ام و همچنین یک مجموعه فلش کارت نیز به صورت تصویری برای بچه‌ها کار کرده‌ام که با این کارت‌ها نام گل‌ها به بچه‌ها آموزش داده می‌شود.

این تصویرگر که کارهایش رنگی است و در آنها چند شخصیت کودک خاص با پوشش‌های مختلف خلق شده‌اند در توضیح بیشتر کارهایش عنوان کرد: شخصیت‌هایی که می‌کشم چند دختر و پسر کوچک هستند که هنوز نامی برایشان انتخاب نکرده‌ام و سعی می‌کنم از طریق این شخصیت‌ها با بچه‌ها ارتباط برقرار کنم به طور نمونه در مجموعه فلش‌کارت‌هایم 30 شخصیت 30 گل را به بچه‌ها معرفی می‌کنند.

یوسف درباره کتاب‌های کودک ایرانی و تصویرسازی‌هایشان بیان کرد: من چندین کتاب کودک ایرانی دیده‌ام که از لحاظ کیفی خوب هستند و آنها را دوست دارم. سال گذشته در بولونیا با کتاب‌های ایرانی آشنا شدم و آنچه بیشتر برایم جذاب بود تصویرهای کتاب‌ها بود که خیلی با زیبایی، دقت و جزئی‌نگری کشیده شده بود.

وی افزود: نکته مهم درباره کتاب‌های کودک ایرانی این است که به مسائل فرهنگی توجه دارند و به همین دلیل ارزش فرهنگی نیز دارند. ما در مالزی با شما در ایران اشتراکاتی داریم که مهم‌ترین آنها اسلام است و به همین دلیل بچه‌های ما می‌توانند از کتاب‌های شما بهره‌مند شوند و برعکس.

این تصویرگر مالزیایی که در نمایشگاه کتاب کوالالامپور حضور دارد در پایان گفت: خیلی خوب است که کتاب‌های ایرانی در مالزی منتشر شود تا هرچه بیشتر با فرهنگ غنی سرزمین ایران آشنا شویم ضمن اینکه در اینجا ایرانیان زیادی هم زندگی می‌کنند که نیاز دارند کتاب‌های کشورشان را بخوانند.

کد خبر 1300058

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha