غلامرضا زید آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: 80 تا 90 درصد کشتارگاههای استان سنتی هستند و نیاز به تجهیز و تبدیل این واحدها به واحد های صنعتی احساس می شود.
زید آبادی یادآور شد: گوشت هایی که در مصرف کالباس و سوسیس استفاده می شود معمولا گوشت درجه چهار و پنج است و قابلیت عرضه به بازار گوشت را ندارد اما برای استفاده در کالباس و سوسیس استفاده قانونی دارند.
وی با اعلام اینکه ترجیح می دهیم مصرف سوسیس و کالباس را توصیه نکنیم گفت: دو کارخانه تولید کالباس و سوسیس در استان داریم که از لحاظ بهداشتی و کیفیت مداوما توسط دامپزشکی نظارت می شوند.
وی ادامه داد: با وجود مواد نگهدارنده در این تولیدات با توجه به علاقه بچه ها به مصرف چنین مواد غذایی از لحاظ سالم سازی نیز مورد خاصی ندارند ولی باز هم توصیه می کنیم چنین موادی را مصرف نکنند.
رئیس دامپزشکی استان کرمان ادامه داد: شعار امسال سازمانهای دامپزشکی بین المللی مبارزه با هاری است که در این خصوص در استان کارهای خوبی شده است به گونه ای که هیچ موردی از ابتلای انسانی به این بیماری در سال گذشته نداشتیم.
وی ادامه داد: دامپزشکی به شدت پیگیر مسئله کمیته اتلاف سگ های ولگرد است چرا که این حیوانات ناقل انواع بیماری های انگلی و مشترک بین انسان و دام مثل سالک و هاری هستند.
این مسئول ادامه داد: متاسفانه شهرداری آن گونه که باید تاکنون در این زمینه با دامپزشکی همکاری نکرده است و فرمانداری نیز به عنوان رئیس این کمیته اقدام خاصی انجام نداده است.
وی یادآور شد: به طور کلی روند کاهش بیماری های مشترک بین دام و انسان را در سال 89 شاهد بودیم.
نظر شما