به گزارش خبرنگار مهر، عزت الله ضرغامی رئیس عالی ستاد چهره های ماندگار در همایش چهره های ماندگار دانشگاه تهران که امروز دوشنبه 12 اردیبهشت ماه در این دانشگاه برگزار شد درباره بزرگداشت معلم و استاد گفت: ساحت علم مقدس است و همه کسانی که در این عرصه ورود می یابند، شایسته ترین و نزدیک ترین کسانی هستند که ساحت قدسی علم را به معنای واقعی حفظ می کنند.
وی افزود: این کار لوازمی دارد و قطعاً البته موانعی دارد که برای برطرف کردن این موانع توانمندیهایی لازم است.
رئیس عالی ستاد چهره های ماندگار در ادامه سخنان خود به شجاعت استاد شهید مرتضی مطهری اشاره کرد و گفت: استاد شهید مرتضی مطهری در طرح بسیاری از مسائل در مقابل عظمت علمی و ابعاد محتوایی که در موضوعات بیان می کر حرف را عالمانه می زد و از عواقب آن سخن نمی هراسید.
وی با بیان اینکه معمولاً تصور می شود که در حوزه علم و فکر، اربابان ظلم و زور صاحب یک فکر را مجبور می کنند که حرف خود را پس گیرد یا اصلاً موضوع خود را مطرح نکند، تصریح کرد: در فضای امروزی به این توجه نداریم که این اربابان زور و فشار دیگر حالت سنتی قدیمی را ندارند و در بسیاری از فضاهایی که امروز در حوزه اندیشه وجود دارند و رنگ و بوی روشنفکری دارند و در محیط های نخبگی ماست، جدی ترین عامل در تهدید و ارعاب صاحبان رای و اندیشه به شمار می آیند.
ضرغامی دراین باره تاکید کرد: در یک محیط سالم بازی باید برد برد باشد اما آنچه که در فضای غالب وجود دارد و در این گونه مناظره ها معمولاً دیده می شود بازی برد باخت یا باخت باخت است که برای کشور و فضای علمی و فرهنگی پیش می آید و مطلوب نیست.
وی تاکید کرد: عالمان ما در این فضا نمی توانند قرار بگیرند زیر سخنرانی عالمانه آنها در فضای رسانه ای اجازه نمی دهد سخنان آنان به درستی مطرح شود.
ضرغامی در ادامه سخنان خود به مراسم ازدواج شاهزاده ویلیام به عنوان یک عامل ارتجاع در رسانه ها اشاره کرد و گفت: به ازدواج سلطنتی شاهزاده ویلیام نگاه کنید. زمانی که مراسم پخش می شد همه شبکه های برجسته دنیا ساعتها به ارتجاعی ترین و واپس گراترین مراسمی که تشریفاتش از افسانه های هزار و یک شب هم بیشتر است پرداختند و در قلب اروپا این مراسم را به گونه ارزش گذاری می کنند که کسی جرات ندارد نقد درست و حسابی کند.
وی افزود: خبرنگار شبکه تلویزیونی اروپا با افتخار اعلام می کند که در مراسم ازدواج شاهزاده ویلیام و همسرش حضور دارد و حتی افتخار می کنند که عروس و داماد سوار بر کالسکه ای هستند که از سال 1900 سایر شاهزاده ها سوار آن شده اند.
وی گفت: در این مراسم حتی نحوه حرکت اسبها را با دوربین ضبط می کنند و این ارتجاع را در رسانه ها می سازند.
رئیس سازمان صدا و سیما در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سوال می کنند چرا اقدامات مرتبط با کرسی های آزاد اندیشی صورت نمی گیرد. من می گویم اگر این کار انجام نمی شود حتماً جوابی برای آن وجود دارد.
وی افزود: اگر دوربین در این محافل بیاید جنگ های "حیدری نعمتی" راه می افتد. برای مثال هنگامی که می خواهیم دوربینمان را در مجلس شورای اسلامی روشن کنیم، رئیس، هیئت رئیسه و نخبگان مجلس شورای اسلامی مخالف دوربین های صدا و سیما هستند برای آنکه عده ای می خواهند در آنجا حرفهایی بزنند که نمی توان آن مسائل را مطرح کرد.
رئیس عالی ستاد چهره های ماندگار تاکید کرد: هر کسی می خواهد به گونه ای حرف بزند و به هر حال بین مردم، رای بیاورد و این رای چه بلای جانی شده است.
وی گفت: موضوعات بسیاری امروز در جامعه دیده می شود که لازم است در محیط هایی مثل دانشگاه تهران مطرح تا از فضای ترس و ارعاب جلوگیری شود.
نظر شما