به گزارش خبرگزاری مهر، احمد نجاتیان افزود: دوره LFC با حضور 33 نفر از پرستاران اعم از پرستاران هیئت علمی و بالینی از شهرهای مختلف برگزار شد. اولین دوره رهبری در پرستاری در محیط کارگاهی و یادگیری فعال برگزار شد و حاضران به صورت عملی با اصول علمی مدیریت و رهبری برای ارتقای سطح پرستاری آشنا شدند.
وی گفت: این دوره به صورت یک کارگاه چهار روزه در اواخر فروردین امسال برگزار شد و طی آن پرستاران به چند گروه مختلف تقسیم شدند و به کار تیمی در موضوعات مختلف از جمله نقش پرستاران در جامعه و پرستاری خانواده و نیز چگونگی کاهش فاصله دانش و عمل پرستاران پرداختند.
مدیر برگزاری دوره LFC در ایران اضافه کرد: کارگاه دوم این دوره 6 ماه آینده با حضور پدی پلنی مدرس اعزامی از سوی شورای بین المللی پرستاری (ICN) برگزار می شود و اعضای گروه های مختلف این دوره طی این مدت باید با استفاده از منابع کتابخانه ای و فعالیت در اتاق گفت و گو و تبادل اطلاعات با سایر اعضای گروه خود مقالات و تحقیقات خود را در کارگاه دوم این دوره ارائه کنند.
وی گفت: دوره رهبری در پرستاری به صورت 4 کارگاه به فاصله هر 6 ماه برگزار می شود و طول دوره 2 سال است. بعد از آن تعداد 15 نفر از پرستاران شرکت کننده در این دوره برای یک دوره مربی گری به خارج از کشور اعزام می شوند و بعد از آن هر یک از این افراد یک دوره آموزشی را برای 35 نفر دیگر به زبان فارسی در کشور برگزار می کنند.
نجاتیان ادامه داد: پرستاران بالینی و هئیت علمی شرکت کننده در این دوره با مدارک تحصیلی متفاوت از کارشناسی تا دکترا مباحث مختلفی از جمله قدرت رهبری در پرستاری، برنامه ریزی استراتژیک، نحوه مذاکره با مسئولان و سیاستمداران به منظور تصویب یک قانون یا اجرای یک طرح برای ارتقای پرستاری و اهمیت و نحوه کار کردن با رسانه ها را فرا می گیرند.
وی گفت: موضوعی که در این کارگاه آموزشی مطرح شد این بود که سطح علمی و دانش آکادمیک پرستاران ایران خیلی خوب است با این وجود کیفیت ارائه خدمات پرستاری با توجه به بار بیماریها مانند تصادفات رانندگی و بیماریهای قلبی و نقش پرستاران در کاهش این بیماریها و پیشگیری از آنها باید ارتقا پیدا کند.
نجاتیان افزود: راه حل این مسئله این است که نقش و قدرت پرستاران در تصمیم گیریهای ساختاری و در محیط کاری افزایش یابد که برگزاری این دوره نیز به همین منظور انجام شده است.
نظر شما