به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، نشست بهداشت حرفه ای و ایمنی کار ظهر سه شنبه با همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سالن اجتماعات این معاونت با حضور کارشناسان بهداشت حرفه ای شهرستانهای استان لرستان برگزار شد.
مدیرگروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این نشست در سخنانی اظهار داشت: بیماریها و حوادث ناشی از کار از علل عمده مرگ و میر کارگران در قرن 21 است.
صوفی زاده ادامه داد: بر اساس آمار بهداشت جهانی کار سالانه 270 میلیون حادثه در محیطهای کاری در سراسر جهان رخ می دهد و بطور میانگین هر چهار دقیقه یک نفر بر اثر حوادث شغلی در محیط کار، جان خود را از دست می دهد.
وی افزود: این در حالیست که اغلب حوادث در محیط های کارگری قابل پیشگیری بوده و سرمایه گذاری در این مورد در بلند مدت بازدهی مناسبی برای مدیران کار در پی خواهد داشت.
مدیرگروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به نامگذاری روزی بنام روز جهانی بهداشت حرفه ای برای گسترش فرهنگ ایمنی و سلامت در محیطهای کار، ابراز امیدواری کرد که با توسعه همکاریها و تعاملات، بین تمامی گروههای مرتبط از جمله کار فرمایان، کارگران و دولت، گامهای مفید و موثرتری در راستای ایمنی کار و سلامت کارگران برداشته شود.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این نشست در سخنانی به نقش مشاغل در جامعه اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به گروههای شغلی مختلف که در چرخه اقتصادی جامعه فعال هستند، بهداشت حرفه ای می تواند سلامت کارگران و ایمنی کار را تضمین کند.
دکتر مولود جافریان افزود: در این راستا بهداشت حرفه ای با اجراءبرنامه های آموزشی، اطلاع رسانی و انجام پایش های مستمر گامهای مفیدی در افزایش سطح سلامت کارگران برداشته است.
نظر شما