به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سهیلا محمدی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: افرادی که در محلات نابسامان و سکونت گاههایی که اغلب در حاشیه شهرها قرار گرفته اند زندگی می کنند دارای سطح سواد ، تندرستی ، درآمد و پیشرفت اجتماعی پائین تر از میانگین شهری هستند .
محمدی افزود: سازمان بهزیستی تلاش می کنند با ایجاد پایگاههای خدمات اجتماعی درچنین مناطقی توانمندی اجتماعی افراد را بالا ببرد.
کارشناس مسئول دفتر آسیبهای اجتماعی بهزیستی استان زنجان آگاهسازی مردم را به منظور شناخت وضعیت موجود و حذف محدودیتها از عوامل توانمندسازی اجتماعی نام برد و اظهار داشت: بهره گیری از منابع و ظرفیتهای جوامع محلی در جهت مدیریت مؤثر آنان می تواند به تصمیم گیری و بهبود شرایط زندگی آنها کمک نماید.
محمدی افزود: پایگاههای خدمات اجتماعی بهزیستی در مناطق حاشیه نشین، آسیب خیز و سکونتگاهای غیررسمی متمرکز می شوند.
محمدی هدف کلی ایجاد پایگاههای اجتماعی را توانمندسازی ساکنین این مناطق عنوان نمود و خاطرنشان کرد: پایگاههای خدمات اجتماعی بهزیستی توانمندسازی ساکنین سکونتگاههای غیررسمی ، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی این مناطق را به عنوان مهمترین اولویت و دستور کار خود در برنامه دارد .
این کارشناس تصریح کرد: اعضای این پایگاهها از روانشناسان، کارشناسان امور اجتماعی و مددکاران اجتماعی تشکیل شده اند.
محمدی با اشاره به پایگاه خدمات اجتماعی شهرستان طارم گفت: شناسایی مسائل و مشکلات ساکنین مناطق حاشیه نشین و کمک به رفع آنها از برنامه های تیم حاضر در پایگاه خدمات اجتماعی طارم است .
محمدی برگزاری دوره های آموزش مهارتهای زندگی جهت زنان و دختران ساکن مناطق حاشیه ای شهر آب بر به منظور پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی در منطقه را از دیگر فعالیت های این پایگاه برشمرد.
وی فعالیت بعدی پایگاه طارم را برگزاری دوره های آموزش مهارتهای قبل از ازدواج اعلام کرد و افزود: این دوره برای کلیه جوانان در شرف ازدواج و زوجین جوان در مناطق آسیب خیز برگزار می شود .
محمدی از برگزاری این کلاسها به طور دوره ای در دو نوبت خبر داد و گفت : این کلاسها از نیمه دوم سال ۸۹ آغاز شده و در سال جاری نیز در مناطق آسیب خیز اجرا می شود .
وی یادآور شد: پایگاههای خدمات اجتماعی در فرهنگسراها ، مساجد و مدارس مستقر می گردند و بوسیله تیم داوطلبان، کمیته راهبری و شورای محلی به فعالیت خود ادامه می دهند.
نظر شما