۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۷:۱۳

در آذربایجان غربی/

پرونده تخلف 226 میلیارد ریالی برای متخلفان اقتصادی تشکیل شد

پرونده تخلف 226 میلیارد ریالی برای متخلفان اقتصادی تشکیل شد

ارومیه - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان غربی از تشکیل پرونده تخلف 226 میلیارد ریالی برای متخلفان اقتصادی استان از ابتدای اجرای طرح هدفمندکردن یارانه ها تا کنون خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، جعفر صادق اسکندری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه به منظور اجرایی کردن سیاستهای کنترلی و نظارتی از ابتدای آغاز طرح ویژه هدفمند سازی یارانه ها تا دهه ابتدایی اردیبهشت ماه سال جاری بیان کرد:11 هزار و 284 پرونده با 12 هزار و 443 عنوان تخلف کشف و به ارزش 226 میلیارد ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

وی با اشاره به اینکه از گروه مواد لبنی 17 هزار و 974 مورد بازرسی انجام شده است، اظهار داشت: این بازرسی ها منجر به تشکیل 264 پرونده به ارزش ریالی دو میلیارد و 796 میلیون ریال شده که همچنین در گروه های کالایی مواد پروتئینی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ 13 هزار و 103 مورد بازرسی انجام و 373 فقره پرونده تخلف به ارزش دو میلیارد و 673 میلیون ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان غربی همچنین از انجام 18 هزار و 30 مورد بازرسی از واحدهای ارائه خدمات عمومی از ابتدای آبان 89 تا کنون خبر داد و افزود: این تعداد بازرسی منجر به تشکیل یک هزار و 85 پرونده تخلف به ارزش بیش از 69 میلیارد ریالی برای سردخانه ها، نمایندگی های خودرو، دفاتر خدمات پستی، بیمه، تالارهای پذیرایی و غذا خوریها، قالی شویی ها، بخشی از واحدهای صنفی مشمول خدمات عمومی شد.

کد خبر 1305056

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha