به گزارش خبرنگار مهر در چناران، امام جمعه این شهرستان ظهر پنجشنبه در این همایش دانش آموزی گفت: دانش آموزان با فریاد حضور در صحنه و حتی با امضای نامه حمایت خود را از مردم مظلوم بحرین اعلام داشته اند تا به مدعیان حقوق بشر بگویند که مردم بحرین هم بشر هستند.
حجت الاسلام مظفر تاجی افزود: کشوری که قرآن را با بهترین کیفیت منتشر می کند و به حجاج می دهد امروز خود قرآن را به آتش می کشد.
وی با اشاره به جریان بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه گفت: آمریکا از ایجاد دولتهای شیعه چون دولت عراق واهمه دارد.
امام جمعه چناران بیان داشت: دانش آموزان قرآنی باید با بصیرت به مسائل نگاه کنند.
در ادامه مدیریت آموزش و پرورش چناران گفت: ورود به مدارس قرآن اولین گام در تمسک به قرآن است اما دانش آموز قرآنی نیازمند تلاش برای فهم و نیز عمل به قرآن است.
حسین عباس زاده امامی افزود: اعلام همنوایی با دانش آموزان بحرینی خود یک حرکت قرآنی است.
این همایش با همکاری معاونت پرورشی، ستاد فعالیتهای قرآنی، سازمان دانش آموزی و اتحادیه انجمنهای اسلامی چناران در پارک ملت این شهر برگزار شد.
نظر شما