به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام عباس اسکندری ظهر پنجشنبه در هم اندیشی فرهنگی دهیاران استان قم که در سازمان تبلیغات اسلامی این استان برگزار شد، با تاکید بر لزوم توجه به فعالیت های فرهنگی در کنار عمران و آبادانی شهر و روستا، اظهار داشت: اگر جزو پیشرفته ترین کشورهای جهان به حساب بیائیم، چنانچه فعالیت های فرهنگی هم طراز پیشرفت های عمرانی نداشته باشیم، راه به جایی نخواهیم برد.
وی اضافه کرد: کشوری که به دور از پیشرفت های اخلاقی و معنوی و دینی رشد پیدا کند به یک کشور توسعه یافته لائیک تبدیل می شود که این خلاف مسیر امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم تاکید کرد: امام خمینی(ره) وقتی دستور تشکیل جهادسازندگی را صادر فرمودند، اصرار داشتند که در کنار جهاد سازندگی به فعالیت های فرهنگی و تبلیغی توجه شود، والا انقلاب اسلامی به اهدافش نخواهد رسید.
حجت الاسلام اسکندری با اشاره به هجمه فرهنگی دشمنان علیه جمهوری اسلامی گفت: اگر در شرایط کنونی به مسئله فرهنگ دین اهتمام نداشته باشیم مطمئن باشید که در سایر فعالیت ها هم ناکام خواهیم شد.
برخی عوامل وابسته به دشمن در عرصه فرهنگی مسئله آفرینی می کنند
وی اضافه کرد: دشمن تلاش می کند که حلقه های هجمه فرهنگی را تنگ تر کند و از این رو با همه تجهیزات و امکانات مدرن به دنبال رسیدن به اهداف شوم خود است و متاسفانه در داخل کشور هم عناصر و عوامل وابسته به دشمنان هر روز در عرصه فرهنگ مسئله آفرینی می کنند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم وظیفه مسئولان را برای توجه به فعالیت های فرهنگی سنگین دانست و تصریح کرد: مسئولان اجرایی بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری وظیفه دارند به همان میزانی که به مباحث عمرانی و رفاهی توجه می کنند، به مسائل فرهنگی هم توجه کنند و یکی از راه های تحقق آن، این است که هیچ پروژه ای بدون در نظر گرفتن پیوست فرهنگی اجرایی نشود.
حجت الاسلام اسکندری با تاکید بر ضرورت تهیه پیوست فرهنگی برای پروژه بلوار پیامبر اعظم(ص)، اظهار داشت: معماری که در حاشیه این بلوار در نظر گرفته شده طبق نقش قم به عنوان ام القرای جهان اسلام، مرکز جهانی حوزه علمیه و شهر تقوا و معنویت و مضجع شریف حضرت معصومه(س) دیده نشده و در این پروژه، مسجد و پایگاه فرهنگی یا مجتمع فرهنگی طراحی نشده است.
وی تاکید کرد: این مسئله در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان قم مطرح شد و استاندار قم تاکید کرد که این پروژه باید با پیوست فرهنگی همراه باشد.
در فعالیتهای فرهنگی نباید دست روحانی بسته باشد
وی به زمینه های مشترک کاری سازمان تبلیغات اسلامی با دهیاران اشاره کرد و گفت: فراهم کردن زمینه های ساخت خانه عالم روستایی و حضور روحانیون مستقر در روستاها از جمله فعالیت هایی است که با تعامل سازمان و دهیاران به بهترین نحو انجام خواهد شد.
حجت الاسلام اسکندری گفت: روحانیون مستقر در قالب چند خط شرح وظایف در روستاها حاضر نمی شوند، یعنی منظور این است که روحانی مستقر باید به عنوان عالم محل، شمع باشد و مردم همانند پروانه به دور او حلقه بزنند.
وی تاکید کرد: روحانیون مستقر باید ارتباط صمیمانه و دلسوزانه با مردم داشته باشند تا مردم بتوانند مشکلاتشان را برای آنها مطرح کنند و روحانی مستقر را نقطه آرامش و آسایش خود تلقی کنند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه در فعالیت های فرهنگی نباید دست روحانی بسته باشد، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی اعتبارات محدودی در اختیار دارد و نمی تواند آن گونه که باید از برنامه های روحانیون مستقر حمایت کند، از این رو دهیاران باید زمینه فعالیت بیشتر روحانیون مستقر را مهیا کنند.
حجت الاسلام اسکندری در پایان از استمرار هم اندیشی فرهنگی دهیاران خبر داد و گفت: هم افزایی و تعامل دهیاران و سازمان تبلیغات اسلامی می تواند در ایجاد جبهه عظیم فرهنگی در استان قم مثمر ثمر باشد.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم گفت: یکی از مهمترین راه های توجه به فعالیتهای فرهنگی این است که تمامی پروژه های عمرانی با پیوست فرهنگی همراه باشد.
کد خبر 1305775
نظر شما