به گزارش خبرنگار مهر در رشت، هدف از برگزاری این مسابقات بالا بردن سطح آمادگی جسمانی آتش نشانان، ارتقای سطح خدمات رسانی از سوی سازمان های آتش نشانی و خدمات ایمنی به شهروندان و مقایسه توانمندی آتش نشانان شهرهای کشور است.
این مسابقات طبق ضوابط و موازین فدراسیون بین المللی ورزش آتش نشانی و امدادگران از تاریخ 3 تا 9 خرداد ماه سال جاری برگزار می شود و مسئول برگزاری مسابقات، سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور است و نظارت عالیه بر برگزاری این المپیاد، خواهد داشت.
این مسابقات در چهار رشته " دوی 100 متر با مانع سه راهی اتصال "، " مسابقات امدادی آتش نشانان با مسافت 100×4 متر تیمی "، " مسابقات آبرسانی با موتور پمپ پرتابل " و " بالا رفتن از برج با نردبان " برگزار می شود.
همچنین داوری مسابقات المپیاد عملیاتی- ورزشی نیز از سوی داوران رسمی و مورد تأیید فدراسیون جهانی آتش نشانان که دارای گواهینامه رسمی داخلی و بین المللی هستند، انجام خواهد شد.
نظر شما