حبیب الله شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند اظهار داشت: سفرا، نمایندگان کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد، یونسکو، صندوق جمعیت سازمان ملل، دفتر امور ایمنی سازمان ملل، نمایندگان برنامه عمران ملل متحد، نمایندگان وزارت امور خارجه و جمعی از خبرنگاران شبکه های برون مرزی از پروژه ترسیب کربن بازدید می کنند.
وی افزود: پروژه ترسیب کربن در دو فاز اجرا می شود که فاز نخست این پروژه از نیمه سال 2003 میلادی در دشت حسین آباد غیناب سربیشه آغاز و در سال 2009 به پایان رسید.
وی از اجرای فاز دوم این پروژه در سطح 40 روستا این شهرستان خبر داد و بیان داشت: فاز دوم این پروژه نیز از سال 2010 میلادی به مدت پنج سال در سطح 40 روستا به تصویب رسیده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی افزود: مجموع استراتژی های اجرایی پروژه بر اساس اصول احیای مراتع تخریب یافته از مردم به وسیله مردم و برای مردم، بسیج و توانمندسازی جوامع محلی در راستای توسعه پایدار روستایی، یافتن روش اجرایی بر پایه برنامه ای جامع نگر و یکپارچه و به کارگیری همزمان زنان و مردان در مدیریت مراتع است.
شریفی هدف جهانی، ملی و منطقه ای را از اهداف مهم پروژه برشمرد و تصریح کرد: هدف منطقه ای این پروژه بهبود شاخص توسعه انسانی مردم منطقه و توانمندسازی گروههای توسعه است.
وی اضافه کرد: در تصمیات متخذ شده در چهارمین جلسه برنامه ریزی پروژه بین المللی ترسیب کربن مقرر شد بازدیدی برای جمعی از سفرای کشورهای مقیم در جمهوری اسلامی از این پروژه برگزار شود.
به گفته این مقام مسئول معرفی دستاوردهای پروژه بینالمللی ترسیب کربن و بررسی امکان انتقال تجارب حاصله و تعمیم آن در سطوح ملی و منطقهای از اهداف این سفر است که در روزهای 20 و 21 اردیبهشتماه سال جاری انجام می شود.
شریفی با بیان اینکه سطح اجرای پروژه ترسیب کربن 144 هزار هکتار است، گفت: در 18 هزار هکتار از این مقدار برنامه احیایی انجام می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی افزود: اوایل خردادماه سال جاری یک کارگاه آموزشی برای استفاده 10 نفر از چهار کشور از تجربیات پروژه ترسیب کربن در استان برگزار می شود.
نظر شما