به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی آبادی افزود: با وجود همه مشکلات از جمله اشباع بازار داخلی و مسائل مرتبط با کارفرمایان داخلی، محدودیتهای ناشی از تحریم، مشکلات حضور در بازارهای خارجی، عدم وجود پشتوانه بانکی و فاینانس، رقبای خارجی، رشد تکنولوژی و نوآوریها و انتظارات سهامداران، مپنا به جایگاه شایستهای دست یافته است.
وی راهبردهای گروه مپنا را مواردی همچون تامین مالی 10 میلیارد یورویی طی چهارسال، توسعه کمی و کیفی و تنوع بخشی به محصولات مانند تولید پراکنده و تولید همزمان برق و بخار دانست.
این مسئول عنوان کرد: ارتقای توربین گاز V94.2، حرکت به سمت تولید توربین کلاس F و ...، ورود به عرصههای جدید نفت و گاز از جمله ساخت توربوکمپرسورها و ماشینهای دوار و الکتروموتورها و فلومیترها از دیگر راهبردها است.
وی خاطرنشان کرد: حوزه فرآیندهای نفت وگاز نظیر شیرینسازی، گاز، فعالیت در فازهای 6، 7، 8، 13، 14، 15 و 16 پارس جنوبی و ورود به حوزه بالادست نفت وگاز نظیر حفاریهای خشکی (جفیر) و در آینده دریایی، ساخت تجهیزات ریلی مانند لکوموتیو، تراکشن موتور، ترمز، واگنهای مترو و توسعه بازار در دو بخش کشورهای همسایه به روش صادرات برق GTW و فروش محصولات و خدمات در بازارهای خارج )عمان، سوریه،عراق و افریقا و...) نیز از دیگر راهبردها است.
علی آبادی اضافه کرد: همچنین توسعه فعالیتها در حوزه سرویس و خدمات پس از فروش، کاهش هزینهها و افزایش کیفیت محصولات، حداکثرسازی ساخت داخل در رفع گلوگاهها و توسعه برند مپنا و آزاد شدن از برند دیگران، بخشی از دیگر راهبردها است.
نظر شما