۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۲۰:۱۶

واحدهای تولیدی سنتی پاکدشت به واحدهای صنعتی تبدیل می شوند

واحدهای تولیدی سنتی پاکدشت به واحدهای صنعتی تبدیل می شوند

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: واحدهای تولیدی سنتی در شهرستان پاکدشت به واحدهای صنعتی تبدیل می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در پاکدشت، ظهر دوشنبه سید محمد موسوی در نشستی که به منظور رفع مشکلات کشاورزی پاکدشت با مسئولان این شهرستان برگزار شد، افزود: در سال جاری جهت مرتفع شدن مشکلات بخش کشاورزی شهرستان پاکدشت تمهیداتی صورت گرفته است و از جمله آنها تبدیل واحدهای تولیدی سنتی به صنعتی و نیمه صنعتی است.

تجهیز 1500 هکتار از مزارع پاکدشت به سیستم آبیاری تحت فشار

وی گفت: علاوه براجرای سیتم آبیاری تحت فشار در 1500 هکتار از مزارع شهرستان، پیشگیری و مقابله  با تغییر کاربری اراضی و زمین خواری و ارتقای فن آوری در کشاورزی این منطقه مدنظر قرار گرفته است.

این مسئول با اشاره به اینکه کشاورزی از ارکان اقتصاد ملی است، ادامه داد: باید در بخش کشاورزی شاخص هایی را مدنظر قرار داد تا بتوان در بازارهای جهانی حرفی برای گفتن داشت که با کاهش قیمتها، ارتقاء سطح کیفی از جمله این شاخصها محسوب می شود.

بی توجهی به مشکلات کشاورزان موجب ضرر خواهد شد

فرماندار شهرستان پاکدشت نیز در جلسه کارگروه کشاورزی، با اشاره به اهمیت نقش کشاورزان در اقتصاد جامعه گفت: باید تمام مشکلات کشاورزان رصد شود، چرا که بی توجهی به آنان موجب ضرر خواهد شد.

قربانعلی مقبلیبه مشکل آب کشاورزی در پاکدشت اشاره واضافه کرد: پیش از این دشت ورامین وپاکدشت بخشی از آب رودخانه جاجرود را در اختیار داشت، اما اکنون روستاها وکشاورزان پاکدشت با مشکل کم آبی مواجه هستند.

وی یادآور شد: در حال حاضر10روستای بالای جاده در پاکدشت نمی توانند از آب کانال استفاده کنند و دربرخی روستاها باغداران مجبور شدند برای جلوگیری از خشک شدن باغ خود ازتانکر برای آبیاری استفاده نمایند.

رئیس شورای تأمین شهرستان پاکدشت افزود: فرمانداری پاکدشت در جریان کامل مشکلات کشاورزان هست و دغدغه های آنان را می داند و درصدد است که با پیگیریهای لازم از مشکلات این قشر زحمتکش کاسته شود.

باید با بهره وری و مدیریت منابع، مشکلات موجود را تعدیل کرد

مدیر بانک کشاورزی پاکدشت نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت و جایگاه آبیاری تحت فشار با توجه به شرایط جوی کشور بیان کرد: باید با بهره وری و مدیریت منابع، مشکلات موجود را تعدیل کرد.

وی افزود: دربرنامه توسعه، ارتقاء راندمان آبی بخش کشاورزی، حداقل تا 40 درصد از طریق روشهای نوین آبیاری و توسعه و نوسازی تجهیزات پیش بینی شده که باید منابع اعتباری بانک را به بخش کشاورزی آورد.

این مسئول اظهار داشت: در کل کشور و در سال جاری، 800 میلیارد از منابع بانک کشاورزی در خدمت آبیاری تحت فشار قرار گرفته که ماحصل آن رشد اجرای برنامه های کشاورزی از 43 هزار هکتار به  71 هزارهکتار بوده است.

وی ادامه داد: با40 میلیون تومان تسهیلات بانک کشاورزی که به کشاورزان ارائه می شود به طور متوسط  می توان 28 هکتار زمین را تحت آبیاری تحت فشار قرار داد که کشاورزان برای دریافت تسهیلات می توانند زمین خود را گروی بانک بگذارند.

کد خبر 1307952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha