به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی ایازی با اشاره به پیشرفت بیش از 70 درصدی اقدامات انجام شده در فاز اول بوستان ولایت گفت : همه اقدامات در این بوستان با سرعت مناسب در حال اجراست و بر اساس زمان بندی پیش می رود .
وی افزود: عملیاتی همچون رینگ و درختکاری درمراحل پایانی کار قرار دارد.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: چمن کاری محوطه بوستان؛ نصب نرده های رینگ بوستان و همچنین عملیات شهربازی در حال اجراست به طوری که تجهیزات آن خریداری شده و در حال انتقال به بوستان است تا شهروندان بتوانند 25 خرداد ماه از این امکانات نیز بهره مند شوند .
ایازی با اشاره به اقدامات در دست انجام در مجموعه شهربانو خاطرنشان کرد: بیش از 75 درصد کار در این مجموعه نیز به پایان رسیده و تا زمان افتتاح بوستان تکمیل خواهد شد و بانوان می توانند از این مجموعه همزمان با افتتاح بوستان استفاده کنند.
وی در ادامه اظهار کرد: با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری، همزمان با روز سوم خرداد و افتتاح فاز اول بوستان ولایت، به مدت 22 شب شهروندان تهرانی شاهد برپایی جشن خواهند بود.
ایازی افزود: این جشن ها همزمان با اقامه نماز مغرب و عشا آغاز می شود و برنامه هایی همچون جنگهای شادی و موسیقی با حضور چهره ها ی فرهنگی، ورزشی مورد علاقه شهروندان اجرا خواهد شد .
نظر شما