۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۳۷

حسینی:

800 واحد صنعتی اصفهان برای استفاده از خط اعتباری دولت ثبت‌نام کردند

800 واحد صنعتی اصفهان برای استفاده از خط اعتباری دولت ثبت‌نام کردند

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن استان اصفهان گفت: 800 واحد صنعتی این استان به منظور استفاده از خط اعتباری حمایتی دولت از صنایع ثبت‌نام کرده‌اند.

غلامحسین حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان با اشاره به اینکه پس از هدفمندی یارانه‌ها، دولت امکاناتی را برای کمک به واحدهای صنعتی آسیب‌پذیر در نظر گرفت، افزود: تاکنون 800 واحد به منظور استفاده از این خط اعتباری ثبت‌نام کرده‌اند که بخشی از این واحدها به منظور دریافت این خط اعتباری به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

وی با اشاره به تعداد واحدهای معرفی شده به بانک‌ها، اظهار داشت: از 800 واحد صنعتی ثبت‌نام شده به منظور دریافت خط اعتباری حمایتی دولت پس از هدفمندی یارانه‌ها، درخواست 482 واحد از سوی بانک‌های عامل پذیرفته شد.

رئیس سازمان صنایع و معادن استان اصفهان به میزان دریافت تسهیلات پرداختی به این واحدهای صنعتی اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون سه هزار و 590 میلیارد ریال اعتبار در قالب خط اعتباری حمایتی دولت به واحدهای صنعتی استان اصفهان پرداخت شده است.

وی با اشاره به چگونگی ارائه این تسهیلات و خط اعتباری به واحدهای صنعتی، تصریح کرد: وزارت صنایع و معادن به منظور کمک به بنگاه‌های تولیدی در زمان اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و واقعی شدن بهای انرژی، طرحی به نام خط اعتباری انرژی با هدف پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی را ارائه کرده است.

حسینی با اشاره به اهداف ارائه این خط اعتباری، اضافه کرد: این ساز و کار برای کنترل اثرات اولیه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها در بخش صنایع انرژی‌بر تهیه شده و تولید کنندگان می‌توانند با مراجعه به سایت ستاد تحول صنایع و معادن و ثبت‌نام در این سایت، در صورتی که واجد شرایط باشند استفاده کنند.

وی بیان داشت: در قالب این طرح خط اعتباری انرژی از محل وجوه اداره شده وزارت صنایع و معادن یا منابع پیش‌بینی شده در ماده هشت قانون هدفمند کردن یارانه‌ها که برای بازتوزیع درآمدهای حاصل از اجرای قانون در نظر گرفته شده است، تسهیلاتی به صورت قرض‌الحسنه با کارمزد حدود سه درصد و از طریق بانک‌های عامل به واحدهای تولیدی تاثیرپذیر اختصاص می‌یابد.

رئیس سازمان صنایع و معادن استان اصفهان همچنین به شناسایی واحدهای آسیب‌پذیر در این استان پس از هدفمندی یارانه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: در این ارتباط و پس از واقعی شدن قیمت‌ها و اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها، 482 واحد آسیب‌پذیر در استان اصفهان شناسایی شد.

وی با بیان اینکه اقدامات لازم به منظور جلوگیری از زیان‌دهی این واحدهای صنعتی انجام شده است، گفت: تلاش می‌کنیم تا جایی که قانون اجازه دهد، از واحدهایی که پس از هدفمندی یارانه‌ها آسیب دیده‌اند یا به گونه‌ای احساس می‌شود که در شرایط آسیب قرار دارند، حمایت شود.

حسینی همچنین با بیان اینکه تعدادی از این واحدها شناسایی شده‌اند، افزود: پس از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها تشخیص داده شد که 297 واحد مرتبط با صنایع آجر، 200 واحد مرتبط با صنایع لبنی، 24 واحد مرتبط با صنایع ریخته‌گری، هشت واحد مرتبط با صنایع فولاد و 12 واحد مرتبط با صنعت سنگ در معرض آسیب و خطر قرار دارند.

وی با تاکید بر اینکه به منظور جلوگیری از زیان‌دهی این واحدهای صنعتی نسبت به برگزاری جلسات مستمر ستاد تسهیل در استان اصفهان اقدام شد، اظهار داشت: بدون شک رفع مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی استان اصفهان و ارائه اختیارات ویژه از سوی وزارت صنایع و معادن برای سرعت بخشیدن به رفع مشکلات این واحدهای صنعتی با فعالیت مداوم ستاد تسهیل امکان‌پذیر خواهد بود.

رئیس سازمان صنایع و معادن استان اصفهان همچنین به میزان ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی اشاره کرد و ادامه داد: سقف تسهیلات خط اعتباری بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی کوچک از 40 تا 150 میلیون تومان پیش بینی ‌شده است.

وی با اشاره به سقف تسهیلات خط اعتباری بازسازی و نوسازی واحدهای بزرگ صنعتی، تصریح کرد: سقف این تسهیلات نامحدود محسوب می‌شود و بر اساس توافقات دو طرفه میان وزارت صنایع و معادن و واحد صنعتی پرداخت خواهد شد.

کد خبر 1310650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha