به گزارش خبرگزاری مهر، غریبزاده در این باره گفت: موضوع مستند "مدرسه کوچک، آروزهای بزرگ" تلاشها و موفقیتهای یک سرباز معلم جنوبی ساکن بندر دیر در استان بوشهر است. روستای جمال آباد کالو با هفت خانوار و کمتر از چهل نفر جمعیت در 30 کیلومتری بندر دیر قرار دارد.
وی افزود: هنگامی که شعرانی به این روستا پا میگذارد آنجا را فاقد مدرسه میبیند. او به کمک بچهها و اولیا یک انبار محقر صیادی را تخلیه و تمیز میکند و با چهار دانش آموز مدرسه کالو را راهاندازی میکند. فضای صمیمی روستا و مدرسه در وبلاگ شخصی او منعکس میشود و با استقبال بیش از حد مخاطبان روبرو میشود.
این تهیهکننده با بیان اینکه شعرانی با استفاده صحیح از اینترنت باعث تحولات فراوانی در روستا میشود گفت: در ادامه مستند مدرسه او به عنوان کوچکترین مدرسه دنیا ثبت یونسکو میگردد و وبلاگش در مسابقه وبلاگ نویسی دویچه وله آلمان مقام دوم را در سطح جهانی به دست می آورد. رسانهای شدن مدرسه باعث خروج روستا و مدرسه از محرومیت میگردد و اکنون مدرسه کالو یکی از مناسبترین و مجهزترین مدارس کشور است.
غریبزاده با اشاره به مراحل تحقیق و پژوهش این مستند تصریح کرد: با توجه به اهمیت این مستند مراحل تحقیقات این مستند از سال 86 شروع و به مدت سه ماه طول کشید. تصویربرداری مستند "مدرسه کوچک، آروزهای بزرگ" بیش از دو سال ادامه داشت تا اینکه مراحل تدوین، صداگذاری و موسیقی این مستند به پایان رسید.
مستند "مدرسه کوچک، آروزهای بزرگ" محصول صدا و سیمای مرکز بوشهر در جشنواره سینما حقیقت رتبه اول را در بخش علمی، فناوری کسب کرده و تندیس و جایزه بوعلی را به دست آورده است.
عوامل این مستند عبارتند از محقق و کارگردان و تهیهکننده: داریوش غریبزاده، تصویربردار و تدوین: حسین روشنکار و موسیقی: کریم فایقیان.
نظر شما