۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۶:۳۷

در کرمانشاه/

قرارداد پرداخت 56 میلیارد سرمایه در گردش به بنگاه های اقتصادی منعقد شد

قرارداد پرداخت 56 میلیارد سرمایه در گردش به بنگاه های اقتصادی منعقد شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری کرمانشاه گفت: طی چند ماه اخیر قرارداد پرداخت بیش از 56 میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش به بنگاه های اقتصادی استان منعقد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سهراب براندیشه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه با ارائه گزارشی از عملکرد دستگاه های اجرایی و بانک های عامل استان در خصوص اعتبارات زودبازده سال 88 استان و همچنین وجوه اداره شده، تصریح کرد: از محل این اعتبارات 144 طرح با اعتبار 127 میلیارد و 121 میلیون تومان و با اشتغالزایی هزارو623 نفر به بانک ها معرفی شده که تاکنون 122 طرح آن با رقم 73 میلیارد و 886 میلیون تومان به انعقاد قرارداد رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین طی سنوات 84 تا 88 مبلغ 81 میلیارد تومان طرح تصویبی فاقد انعقاد قرارداد در استان وجود داشته که توانسته ایم طی چند ماه اخیر تعداد 162 طرح از آنها را با مبلغ بیش از 53 میلیارد تومان توسط بانک ها به انعقاد قرارداد برسانیم.

دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان به پرداخت تسهیلات به طرح های نیمه تمام نیز اشاره و بیان داشت: بیش از 88 میلیارد تومان اعتبار در این زمینه وجود دارد که تاکنون با یکصد و یازده طرح به مبلغ نزدیک به 30 میلیارد تومان انعقاد قرارداد صورت پذیرفته است.

وی پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به بنگاه های اقتصادی زودبازده را از دیگر برنامه های مهم کارگروه خواند و اشاره داشت: طی چند ماه اخیر بیش از 56 میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش برای 387 بنگاه اقتصادی انعقاد قرارداد شده است.

مدیر کل کار و امور اجتماعی استان کرمانشاه یادآور شد: کار پرداخت تسهیلات به طرحهای مصوب فاقد انعقاد، تکمیلی و سرمایه در گردش کماکان ادامه دارد.

براندیشه در خصوص میزان یارانه پرداختی به بنگاه های اقتصادی زودبازده هم گفت: تاکنون به 12 هزار و 951 طرح به بهره برداری رسیده در سالهای 85 و 86 مبلغ 22 میلیارد تومان یارانه تسهیلات پرداخت شده است.

دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: طی هفته گذشته تعداد 18 طرح اقتصادی زودبازده و کارآفرین با اعتبار شش میلیارد و 385 میلیون تومان در بانک های استان به انعقاد قرارداد رسیده که پیش بینی شده زمینه اشتغال 25 نفر را فراهم کنند.

کد خبر 1311244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha