علی محدث در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد، اظهار داشت: باید صراحت بیان و اجتناب از رودربایستی به فرهنگ عمومی کشور راه یابد و به سبب نوشتار جسورانه خبرنگاران و نویسندگان، حقیقتجویی و راستنمایی به محتوای رسانههای گروهی اضافه شود.
وی پیدایش نقاط کور در حوزههای اجتماعی و بخصوص عرصههای مدیریتی را از جمله تبعات رودربایستی موجود در جامعه ایران توصیف کرد و افزود: برای زدودن پیرایه رودربایستی از فرهنگ ارتباط ایران باید ضمن حفظ حرمتها، رکگویی و صراحت در بیان و قلم را به عنوان یک ارزش در جامعه رواج داد.
محدث تصریح کرد: با رکگویی و صراحت است که فضای جامعه برای آدمهای چندچهره، زیاد خواهان، سوء استفادهکنندگان و در یک جمله برای متخلفان از قانون، ناامن می شود.
وی گفت: باید در تقویت قلمهای آزاد و صراحت بیان دقت کرد تا مرز باریک بین این ارزش با هتکحرمت افراد جامعه مخدوش نشود.
وی با تأکید بر اینکه باید بین رکگویی و هتکحرمت تمیز قایل شد، گفت: با تمرین و ممارست، بدون افتادن در دام حرمتشکنی، باید صراحت، چاشنی قلم و بیان نویسندگان رسانه ها شود.
وی اضافه کرد: مسئولان دانشگاهها باید با آگاهی و با برنامه، آستانه تحمل دانشگاهها را بالا برده و زمینه را برای تربیت انسان های سازنده مهیا کنند.
وی نشریات دانشجویی را از مهمترین ابزارهای تربیتی و پرورشی دانشگاهها برشمرد و افزود: اگر ارزش نشریات دانشگاهی به درستی شناخته شود، نقش دانشگاهها در بالنده کردن جامعهپذیری نسل جوان کشور برجستهتر خواهد شد.
گفتنی است، پنجمین جشنواره نشریات دانشجویی منطقه 9 دانشگاه آزاد 28 اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار می شود.
نظر شما