به گزارش خبرگزاری مهر، مهدوی در همایش فصلی مدیران ستادی و استانی سازمان پزشکی قانونی کشور، نگاه جامع به اصول سهگانه استانداردسازی در مراکز آزمایشگاهی را ضروری دانست و تصریح کرد: اگرچه ارتقای سطح و تاسیس آزمایشگاه قانونی از امور مهم محسوب میشود اما این مهم در مراکز استانی و شهرستانی باید توام با نگاه جامع در هر سه وجه نیروی انسانی متخصص، فضای فیزیکی و تجهیزات فنی باید باشد.
وی همچنین بر بهکارگیری روشهای آزمایشگاهی نوین تاکید کرد و افزود: این روشها باید به صورت مکتوب در قالب عملیاتی استاندارد به حوزه آزمایشگاهی ارسال و پس از کسب تایید نهایی، به سراسر کشور و به نام ادارهکل پیشنهاد دهنده ابلاغ شوند.
مدیرکل امور آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی با استقبال از بهبود روشهای آزمایشگاهی گفت: لازم است مدیران از کارشناسان حوزه آزمایشگاهی در جهت ارائه روشهای نوین یا بهینهسازی روشها حمایت کنند.
مهدوی از همه مدیران درخواست کرد جهت خرید دستگاههای آزمایشگاهی چه به لحاظ نوع دستگاه و چه به لحاظ مشخصات فنی آن، نظر ادارهکل امور آزمایشگاهی را کسب کنند.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که مشخصات فنی دستگاه با نظر کارشناس کاربر منافات دارد، دلایل کتبی اشکال آن به حوزه آزمایشگاهی ارسال شود تا با بررسی توسط کارشناسان ذیربط در این خصوص اقدام لازم بهعمل آید. همچنین در صورتی که شرکتها و نمایندگیهای فروشنده تجهیزات و مواد مصرفی دارای اشکال در خصوص ارائه خدمات پس از فروش و یا کیفیت مواد مصرفی ارائه شده باشند، باید مورد یا موارد کتبا اعلام شود تا تذکر جدی در این خصوص به آنها داده و در صورت عدم رفع اشکال، با آنها برخورد قانونی شود.
مدیرگل امور آزمایشگاهی پزشکی قانونی گفت: چنانچه یک شرکت معتبر در لیست حوزه آزمایشگاهی نباشد ولی ادارهکل استان آن را شناسایی کرده است، باید مورد برای بررسی کتبا اعلام شود تا در صورت مناسب بودن در فهرست شرکتها قرار گیرد، بهویژه زمانی که درخصوص خرید یک دستگاه، شرکتی شناسایی شود که آن را با همان مشخصات فنی اما به قیمتی ارزانتر ارائه کند. البته بحث اعتبار شرکت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ چه به لحاظ اجرای تعهدات و چه به لحاظ خدمات پس از فروش و ... .
نظر شما