به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن قرائتی پیش از ظهر چهارشنبه در همایش اخلاق وکالت با بیان اینکه وکالت عبادت است نه تجارت، گفت: وکالت یعنی کمک مظلوم، یعنی اول بنده خدا باشیم بعد وکیل مردم و اگر وکالت سالم باشد آفت دستگاه قضایی کم می شود.
وی افزود: وکلا نباید با تغییر قاضی، تغییر شعبه و یا تغییر ساعت سعی در حق دار بودن موکل خود کنند. وکیلی که حق الوکاله ای می گیرد باید بتواند در نماز جمعه به تمامی مسلمین بگوید من از این آقا یا خانم این مقدار حق الوکاله گرفته ام.
رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به فعالیت پزشکان بدون مرز بدون چشم داشت مالی گفت: چقدر خوب است که ما حقوقدانان بدون مرز داشته باشیم و در این راه بدون چشم داشت مالی از حق مظلومان نیازمند دفاع کنیم.
حجت الاسلام قرائتی اظهار داشت: وکلا نباید دادرسی را طولانی کنند و به گمان تکیه کنند و در کشف حقیقت تلاش کنند که تمامی این موارد در قرآن ذکر شده است. به عنوان مثال در سوره یوسف کشف حقیقت حرف نخست را می زند تا بیگناهی یوسف ثابت شود و بیگناهی این پیامبر با پاره شدن پیراهن یوسف از پشت سر اثبات شد.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه در صدا و سیما بسیار کم رنگ است، وکلای ایران خیلی خاموشند و فریادشان به جایی نمی رسد ما اسطوره ای داریم به نام امام خمینی و فریاد روحانیت را به دنیا رساند. ایران هم باید در بحث حقیقی و وکالت در تمام دنیا فریاد بزند چون وکلای ایران هم خدایی هستند هم قانونمدار.
رئیس ستاد اقامه نماز خطاب به وکلای ماده 187 قوه قضائیه گفت: حضور در مسجد برای ارشاد حقوقی مردم، نوشتن خاطرات و تجربیات تلخ و شیرین به صورت کتاب می تواند به نوعی معاضدت قضایی محسوب شود در ضمن وکلا باید ظاهری مناسب داشته باشند به عنوان مثال صورت خود را با تیغ نزنند چون حرام است و یا از کراوات که بی خاصیت ترین پوشش جهان است استفاده نکنند که یک الگوی غربی است و به نوعی باید وکلا از تجارت دست کشیده و وارد عبادت شوند که مرد به این مهم نیازمندند.
نظر شما