به گزارش خبرنگار مهر، دکتر راجر کریسپ استاد دانشگاه آکسفورد و فیلسوف اخلاق معاصر در مورد تمایز مشخص میان رازها و مسائل در فلسفه و علوم انسانی و علوم اجتماعی به خبرگزاری مهر گفته بود که پرسشهایی وجود دارند که ما میدانیم هرگز قادر به پاسخگویی به آنها نیستیم.
وی اظهار داشته بود یکی از مسائل رازآمیزی که مطرح است رابطه میان ذهن و مغز است. به عبارت دیگر از موضوعات رازآمیز رابطه میان حالتهای ذهنی و فیزیکی است.
در مقابل این دیدگاه دکتر پیتر آلبرت دیوید سینگر فیلسوف برجسته اخلاق و استاد فلسفه دانشگاه پرینستون معتقد است که رابطه میان ذهن و مغز یک رابطه رازآمیز نیست.
وی افزود: رابطه میان ذهن و مغز یک موضوع فلسفی است که فیلسوفان زیادی درباره آن بحث کرده و میکنند.
وی تصریح کرد: همچنین شما صحبت از "مسائل" و "رازها" میکنید که به معنای کشیدن خطی میان این دو است. این در حالی است که ترسیم چنین خطی و تصور این تمایز قابل بحث است.
پیتر آلبرت دیوید سینگر فیلسوف برجسته اخلاق و استاد فلسفه دانشگاه پرینستون امریکا است. او متخصص اخلاق عملی (کاربردی) است. مواجهه او با مسائل اخلاقی از رهگذر فایدهگرایی اخلاقی است.
او مؤسس مرکز اخلاق زیستی در دانشگاه موناش استرالیا است. کتاب او با عنوان آزادسازی حیوانات از شهرت جهانی برخوردار است. علاوه بر این کتاب، اثر وی با عنوان "اخلاق عملی(کاربردی)" که در سال 1979 به نگارش درآمده از آثار قابل توجه در این حوزه به شمار میرود. او در این کتاب به نقد فلسفه جان استوارت میل پرداخته است.
راجر کریسپ استاد فلسفه در دانشگاه آکسفورد است. او نظریه پرداز اخلاق است و دارای نظریه اخلاقی مستقل است.
نظر شما