۲ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۵۷

با معرفی تیمهای برتر/

مسابقه "نجات تخم مرغ" در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد

مسابقه "نجات تخم مرغ" در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد

تبریز - خبرگزاری مهر: مسابقه "نجات تخم مرغ" با معرفی تیمهای برتر در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه تبریز پیش از ظهر دوشنبه در مراسم اختتامیه این مسابقه علمی که با استقبال گسترده دانشجویان این دانشگاه همراه بود، با بیان اینکه بسیاری از طرح های بزرگ نیز با ایده های ساده پا به عرصه گذاشته اند، گفت: سوالات بسیاری در بین دانشمندان جهان در مورد ماده المواد جهان وجود دارد که برخی از دانشمندان قبل از میلاد مسیح پاسخ هایی را برای آنها پیدا کردند و با وجود اینکه این جواب ها در روزگار ما ابتدایی به نظر می رسد ولی همه ما به این تلاش ها احترام قائل بوده و تمامی خلاقیت ها و ابتکارها را ارج می نهیم.

سیدمحمد تقی علوی با اشاره به طرح ها و نوآوری هایی که در این دوره از مسابقات ارائه شده بود، تمامی این خلاقیت ها را ناشی از نشاط علمی در بین دانشجویان دانست و با حمایت از فعالیت های علمی دانشجویان خواستار ادامه این تلاش ها از سوی آنان شد.

شروانی تبار رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با قدردانی از اعضای انجمن علمی مکانیک این دانشکده در برگزاری این مسابقه علمی گفت: دانشکده مکانیک دانشگاه تبریز تدوام برگزاری چنین مسابقات به ویژه به شکل تخصصی تر آن را در دستور کار خود دارد.

خوشروان از اساتید بازنشسته دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز نیز در این مراسم در سخنانی تاریخچه ای از تاسیس این دانشکده را ارائه داد.

درمرحله فینال این مسابقه از بین 16 تیم راه یافته، با در نظر گرفتن سه آیتم، دقت، خلاقیت در طراحی و میزان سالم بودن تخم مرغ سه تیم impossible mission ( ماموریت غیرممکن) به سرپرستی امید اروجلو، "یاشیل" به سرپرستی فرشاد عبدی و "یومورتا" به سرپرستی مجید حسن زاده به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

این مسابقه به منظور ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان، شکوفایی و ایجاد خلاقیت و نوآوری در این عرصه از سوی انجمن علمی مکانیک دانشگاه تبریز برپا شده بود.

در این مسابقه که هدف از برگزاری آن ساخت سازه¬هایی که بتواند انسان را در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره¬های دیگر یاری کند، اعلام شده بود، 160 دانشجو در قالب 60 گروه به مدت دو روز در دو مرحله مقدماتی و فینال به رقابت پرداختند.

در این مسابقه هر تیم یک تخم مرغ را در دستگاه طراحی شده قرار داده و آن را از ارتقاع مورد نظر به سمت پایین پرتاب و یا رها می کند که موفقیت در آن سالم ماندن تخم مرغ است.

این مسابقه از سوی انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک این دانشگاه برپا شده است. 

کد خبر 1318686

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha