به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوهاب اصغرزاده رضوی عصر دوشنبه، در حاشیه برگزاری این نمایشگاه به خبرنگاران گفت: نقاشی ایرانی با سابقه 10 هزار ساله از غار نقشها تا نقاشی معاصر ایرانی از تاریخچه غنی و دیرینه ای برخوردار است.
وی افزود: این نمایشگاه با هدف بازآفرینی این هنر ارزشمند ایرانی از ما قبل تاریخ تا قبل از اسلام شامل نقشهای ایجاد شده روی صخرهها، سفالینه ها، سکه، پارچه تا گچ بری و نیز پس ظهور اسلام که حکمت ایران باستان به اسلام پیوند خورده و به تعالی می رسد؛ همچنین تأثیر هنر آسیای میانه تا سلجوقی و ورود منظره سازی نگارگری که نقاشی چینی با حمله مغولان به ایران وارد می شود، تشکیل شده است.
مسئول برپایی نمایشگاه ادامه داد: در دوران صفویه نگارگری ایران به اوج خود می رسد و ما پس از آن نقاشی سنتی قهوه خانه ای و نگارگری سقاخانه ای معاصر را شاهد هستیم.
وی بیان داشت: نمایشگاه حاضر 160 اثر متنوع از نگارگری، تذهیب، نقاشی روی کاشی، سفالینه، سکه های ایران باستان و هنر نگارگری معاصر، حاصل کار جمعی و فعالیت خودجوش 50 نفر از دانشجویان رشته نقاشی ایرانی مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر را به مدت پنج روز در معرض دید عموم قرار داده است.
وی با اشاره به موقعیت زائرپذیری مشهد، افزود: نقاشی ایرانی می تواند در تزئین بسیاری از اماکن و امور مربوط به زائران مانند هتلها به کار گرفته شود و از این طریق به رونق گردشگری این کلانشهر مقدس کمک شود
نظر شما