۴ خرداد ۱۳۹۰، ۸:۲۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

فناوری اطلاعات در استان کرمانشاه جایگاه مطلوبی ندارد

فناوری اطلاعات در استان کرمانشاه جایگاه مطلوبی ندارد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرگروه فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: در حال حاضر فناوری اطلاعات در استان کرمانشاه جایگاه مطلوبی ندارد و مسئولان باید توجه بیشتری به این مهم داشته باشند.

مهدی خزایی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه، اظهار داشت: مسئولان استان باید با فرهنگسازی، تبلیغات، اجرای خدمات جذاب و جالب و سهل الوصول کردن "فناوری اطلاعات" جایگاه این علم را در استان رواج دهند.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی کرمانشاه دو رسالت مهم که اکثریت دانشگاه ها فاقد این دو هستند را دنبال می کند، تصریح کرد: دید خلاقانه دانشجو در تعامل با صنعت و گذراندن دوره های کارآفرین در دانشگاه صنعتی با هدف ایجاد اشتغال دو رسالت مهم این مرکز آموزشی در این حوزه است.
 
رویکرد دانشگاه صنعتی کرمانشاه تعامل با صنعت در حوزه فناوری و اطلاعات است

این عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با بیان اینکه می خواهیم متفاوت تر از دیگر مراکز آموزشی عمل کنیم، اظهار داشت: در حال حاضر بیشتر مراکز آموزشی در تئوری محور بودن متمرکز شده اند در حالیکه رویکرد دانشگاه صنعتی کرمانشاه تعامل با صنعت در حوزه فناوری و اطلاعات است.
 
خزایی با بیان اینکه هر استادی موظف است در طرح پژوهشی خود دانشجویان را مشارکت دهد، تصریح کرد: این تعامل نه تنها دانشجویان را با کارهای صنعتی عملاً  آشنا می کند بلکه با ارائه هر طرح مشکلی از مشکلات صنعت استان حل می شود.
 
شبکه های مجهز و نرم افزار پیشرفته در دانشگاه صنعتی کرمانشاه راه اندازی می شود

مدیرگروه فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اشاره به پذیرش دانشجو در رشته فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی در سال گذشته برای اولین بار در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، در خصوص فعالیت های دانشگاه در این حوزه نیز گفت: کارگاه های شبکه های مجهز و نرم افزار پیشرفته با تجهیزات به روز در این دانشگاه راه اندازی می شود.
 
خزایی تصریح کرد: مقرر شده است از تیرماه امسال که ترم تابستان فعلا ارائه نمی شود کلاس های عملی و اختیاری تا پایان مقطع کارشناسی با هدف حضور دانشجویان در صنعت برگزار شود.
 
وی برگزاری این کلاس ها را باعث افزایش اعتماد به نفس دانشجو دانست و افزود: در صورت تمایل دانشجویان این کلاس ها در طول سال تحصیلی نیز دایر می شود.
 
خزایی یادآور شد: برگزاری اولین نشست مشترک دانشگاه صنعتی با شرکت مخابرات استان با هدف تبادل و تعامل علم و صنعت از دیگر اقدامات این مرکز در این خصوص است.
 
این استاد دانشگاه صنعتی کرمانشاه از برگزاری کنفرانس مجازی در سال جاری خبر داد و افزود: این کنفرانس در زمینه مهندسی فناوری اطلاعات و متفاوت تر از کنفراس های علمی دیگر و از طریق اینترنت توسط دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار خواهد شد.
 
وی در ادامه پیشنهاد کرد: همچنین برگزاری کنفرانس های عملی در این خصوص دانشجویان را از صنعت آگاه تر می کند.
مدیر گروه فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اشاره به  جهاد علمی در این مرکز آموزشی نیز گفت: دانشجویی که برای دانشگاه هزینه بر است در تعامل با صنعت و به کارگیری علم خود حین تحصیل می تواند بازخورد چندین برابری تحصیلی خود را به جامعه برگرداند.
 
خزایی در خصوص ارتقا این مرکز آموزشی در سطح کشور، اظهار داشت: ارتباط دانشگاه باید از سطح استان فراتر رود و با تبادل تجربیات از دیگر نقاط کشور می توان سطح علمی دانشگاه صنعتی را در کشور ارتقا داد.
 
مسئولان باید فناوری اطلاعات این علم را در استان رواج دهند

این عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در خصوص جایگاه  امروز فناوری اطلاعات در زندگی روزمره گفت: فناوری اطلاعات با خدماتی که ارائه می دهد جزو لاینفک زندگی شده و با رویکردی که دولت برای ارائه خدمات غیرحضوری دارد استفاده از این علم برای همگان واجب شده است.
 
خزایی تاکید کرد: مسئولان استان باید با فرهنگ سازی، تبلیغات،اجرای خدمات جذاب و جالب و سهل الوصول کردن فناوری اطلاعات جایگاه این علم را در استان رواج دهند.
 
این استاد دانشگاه صنعتی کرمانشاه در خصوص جایگاه این علم در استان کرمانشاه نیزاظهار داشت: در استان حدود 800 فارغ التحصیل فناوری اطلاعات یا کامپیوتر داریم که این میزان فارغ التحصیل برای استان ما مطلوب نیست.
کد خبر 1319972

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha