سید علی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه باید در کشورمان همواره چشماندازهایی را تعریف کنیم افزود: لازم است بر اساس آن چشماندازها، رشته هایی را تعریف و اجرایی کنیم که جوابگوی نیاز کشور باشد و در عین حال الگوی باورهای مذهبی و اسلامی ما نیز حفظ شود.
وی افزود: بسیاری از رشتههای دانشگاهی دیگر کاربردی نیستند و بسیاری ارزشهایی که باید در دانشگاه وجود داشته باشد، اکنون وجود ندارد و از همین رو این شرایط باید تغییر کرده و شرایط علمی کشور بازتعریف شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به تحولاتی که در سطح رشته های مختلف بوجود آمده یادآور شد: علوم دیگر مانند گذشته مطلق نیستند و رشته های میان رشته ای گسترده شده اند که باید بسیار مورد توجه قرار گیرند.
نماینده نیشابور با تأکید بر اینکه همه این کاستیها و تحولات علمی مورد نیاز کشورمان در نقشه جامع علمی دیده شده است گفت: اکنون به تحصیلات تکمیلی نیاز داریم و دانشجویان باید به سوی این حوزه حرکت کنند.
حسینی افزود: البته باید نقشه مناطق جغرافیایی در زمان اجرای نقشه جامع علمی کشور مشخص شود چرا که هر منطقه توانمندیهای ویژه خود را دارد. بنابراین لازم است استعداد هر منطقه را شناسایی کرده و آن را متبلور کنیم.
وی با انتقاد از اینکه دانشگاه ها فقط در تهران و مراکز استانها گسترش داده میشود گفت: بسیاری از شهرها سابقه علمی جالب توجهی دارند و یا میتوانند در زمینه علمی مؤثر باشند اما با کمال تأسف در نقشه جامع علمی کشور به این مسئله مهم توجهی نشده است.
نظر شما