به گزارش خبرگزاری مهر، این عکسهای رویایی را "فرانس لنتینگ" از پارک ملی "نامیب- ناکلافت" در نامیبیا گرفته و مجله نشنال جغرافی آنها را منتشر کرده است.
1- این عکس که زیباتر از یک تابلوی نقاشی به نظر می رسد بر روی وب به یک مورد خاص تبدیل شده است. "فرانس لنتینگ" در خصوص اینکه چگونه این عکس را گرفته است توضیح داد: "این عکس را در لحظه طلوع آفتاب گرفتم زمانی که نور گرم صبحگاهی درحال نورافشانی به روی یک ریگزار وسیع قرمز دارای مقداری علف مایل به سفید بود درحالی که خاک بیابان هنوز در سایه قرار داشت. این خاک آبی به نظر می رسد چون رنگ آسمان را بازتاب می کند. به سبب کنتراست میان سطح اول در سایه و عمق درخشان تصویر، من از فیلتر درجه بندی شده ای که کنتراست را کاهش می دهد استفاده کردم. لحظه مطلوب زمانی بود که خورشید تا عمق ریگزار پیش رفت اما هنوز به خاک بیابان نرسیده بود. من برای کم کردن پرسپکتیو، دیافراگم را کاملا بستم."
2- ریگزارهای بیابان "سوسوس ولی" به ارتفاع دهها متر بر روی هم انباشته شده اند.
3- فوکهای دریایی در کیپ کراس، ساختاری سنگی در ساحل اسکلت در نامیبیا
4- اجتماع فلامینگوهای صورتی در آبهای "ساندیویچ هاربور". در این منطقه بیش از 100 گونه پرنده زندگی می کنند.
5- زیر آسمان پرستاره، این درختان همانند محافظان بیابان نامیبیا به نظر می رسد. گلهای این گونه مقاوم درخت "آلوئه" (درخت صبر) به پرندگان و حشرات شهد خود را عرضه می کنند.
6- فیلهایی که در این بیابان زندگی می کنند مسیر دره قدیمی "هواب" را طی می کنند.
7- نواری بر روی شن- این عکس، استراتژی بقا در شنهای طلایی پارک ملی "اسپرگبیت" است. این بیابان به عنوان یک "نقطه داغ" از تنوع زیستی به شمار می رود.
8- چند پنگوئن آفریقایی در باقیمانده های یک آلونک در جزیره هالیفاکس دیده می شوند. این پنگوئنها از جمله جانوران ذخیره آبی دریاچه پارک "اسپرگبیت" هستند. در آغاز قرن بیستم منطقه ای که پنگوئنها در آن تخمهای خود را می گذاشتند برچیده شد و این پرندگان ناچار شدند تخمهای خود را روی خاک و در معرض دید شکارچیان رها کنند. امروز در دنیا حداقل 30 هزار زوج پنگوئن آفریقایی با قابلیت باروری باقی مانده اند.
9- در طول هزاران سال، بادهایی که شنهای بیابانهای نامیب را حکاکی کرده اند توانسته اند بزرگترین ریگزارهای دنیا را که به خاطر اکسید آهن از ریگهایی سرخ تشکیل شده اند ایجاد کنند. این شنها از رطوبت کافی برای تغذیه چند گیاه مقاوم برخوردارند. در فاصله نه چندان دوری از این ریگزار، ریگزار دیگری با عنوان "پدر بزرگ" (Big Daddy) وجود دارد که ارتفاع آن 350 متر است.
10- یک دسته از غزالهای آفریقایی در پارک ملی "اسپرگبیت". جمعیت این غزالهای کوچک آفریقایی به حدود 160 هزار راس رسیده است.
11- آینه ای آبی در منطقه حفاظت شده "نامیب- رند" از اجتماع پرندگانی چون این دسته از "کوکرها" است.
12- برای فریب شکارچیان، این آفتاب پرست خود را به رنگ شنهای "اسپرگبیت" در آورده است.
13- ردپا بر روی شن مربوط به یک جفت غزال اوریکس آفریقایی است.
نظر شما