به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر بهمنی اظهار داشت: از این تعداد 12 حلقه چاه در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، سه حلقه در حوزه فعالیت شرکت نفت مناطق مرکزی، سه حلقه در موقعیت شرکت نفت فلات قاره و یک حلقه در قالب پروژه ای بوده است.
وی با بیان اینکه این چاه ها شامل هفت حلقه توسعه ای توصیفی، یک حلقه اکتشافی و 12 حلقه تعمیری است، گفت: در این مدت 84 هزار و 938 متر حفاری چاه های توسعه ای و تعمیری با به کارگیری افزون بر 60 دستگاه حفاری در مناطق خشکی و دریایی انجام شد که 17 هزار و 498 متر آن مربوط به پروژه های کلید در دست از جمله فازهای 9 و 10، 17 و 18 طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی و 13 حلقه چاه در منطقه خشکی میدان گازی کیش است.
بهمنی افزود: 67 هزار و441 متر حفاری بر اساس برنامه انجام شد که این متراژ نسبت به شاخص تعریف شده 9 هزار و 749 متر افزایش دارد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به خدمات فنی و مهندسی صنعت حفاری به موازات عملیات حفاری از سوی این شرکت اظهارداشت: در دو ماه فرورین و اردیبهشت امسال در مجموع یک هزار و 125 مورد خدمات فنی و 192 خدمات ویژه از جمله هشت هزار و 153 متر حفاری جهت دار و 311 متر مغزه گیری از چاه های نفت و گاز انجام شد.
وی با بیان اینکه در این مدت سه دستگاه حفاری خشکی جدید به ناوگان حفاری شرکت افزوده و شمار دستگاه ها به 68 دکل افزایش یافت، گفت: با برنامه ریزی و تمهیدات به کار گرفته شده، انتظار می رود تا پایان سال هرماه یک دستگاه حفاری به مجموعه ناوگان حفاری شرکت افزوده شود.
شرکت ملی حفاری ایران از شرکتهای بالادستی زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران است که هم اکنون افزون بر 90 درصد حفاری چاه های نفت و گاز و خدمات مرتبط با صنعت حفاری را در مناطق خشکی و دریایی 10 استان کشور انجام می دهد.
این شرکت در سال 1389 با تحقق 96 درصدی برنامه های حفاری در بخش عملیات و خدمات فنی موفق به حفاری و تکمیل 189 حلقه چاه نفت و گاز در نقاط مختلف کشور شد که نسبت به سال پیش از آن 50 حلقه بیشتر بود.
نظر شما