خبرگزارمهر - گروه دین و اندیشه: نشریه حاضر بهنوعی دستیابی به مهارتهای ارتباطی از بعد ارتباط کلامی و غیرکلامی و مفاهیم دینی بر مبنای سیره معصومان(ع) است. این مهارتها از دیدگاه علوم جدید و بیشتر برگرفته از مهارتهای ارتباطی معصومان(ع) بررسی شده است.
دستیابی به 10 مهارت کلامی و پنج مهارت غیرکلامی در روابط بین فردی بر روش توصیفی تحلیلی و عوامل مؤثر بر آنها با رجوع به منابع و متون اسلامی و همچنین ارائه و تدوین الگوی مصرف متناسب با وضع جامعه و افراد آن و اثربخشی آموزشهای مفاهیم دینی از جمله رضا و توکل برخدا به شیوه گروهی و نقش و تأثیر ادبیات در شکل گیری شخصیت کودکان و نوجوانان و شادکامی از دیدگاه اسلام و توجه به معنویت و دینداری از طریق روشهای پژوهشی دانشگاهی از جمله مباحث و اصولی است که این مجموعه را شکل میدهند.
دراین نشریه ملاحظه میشود که سفارش حضرت علی(ع) دربرخورد با دیگران بهترین حالات و گفتاراست، رفتاری سراسر توأم با گذشت و تحمل و فروتنی و حاکی از اخلاق توصیه شده است.
بررسی مهارتهای ارتباطی بین فردی درسیره معصومان(ع) پژوهشی از دکتر ایراندخت فیاض و مرضیه کریمی/ بررسی عوامل مؤثر بر ارتباط کلامی با رجوع به منابع و متون اسلامی تحقیقی از دکتر ابراهیم میرشاه جعفری و دکتر محمد جواد لیاقت دار و حمید مقامی و مهدی کریمی علویجه/ تبیین مبانی، اصول و روشهای اصلاح الگوی مصرف با تأکید بر کاهش اضطراب دختران دانش آموز سال اول دبیرستان، منطقه 9 شهر تهران، کاری از زهرا سادات پورسید آقایی/ از جمله پژوهشهای ارائه شده در این مجموعه هستند.
نقش ادبیات در شکل گیری شخصیت کودکان و نوجوانان با تأکید بر گرایشهای دینی و اخلاقی نوشته مهدی محمدی، دکتر فریدون آزاده و دکتر فهیمه باب الحوائجی/ ساخت و اعتبار یابی آزمون شادکامی با تکیه بر اسلام به قلم دکتر مسعود آذربایجانی و کاظم علی محمدی و بررسی خصوصیات روان سنجی مقیاس تجارب معنوی روزانه (DSES ) پژوهشی از دکتر سید محمدرضا تقوی و حمید امیری دیگر عناوین مجموعه حاضر را شامل میشوند.
درآخر خلاصه مقالهها به زبان عربی و انگلیسی آورده شده است.
نظر شما