۱۶ خرداد ۱۳۹۰، ۷:۵۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

بهبود وضعیت رفاهی و بهداشتی مراکز اقامتی عتبات عراق

بهبود وضعیت رفاهی و بهداشتی مراکز اقامتی عتبات عراق

مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: کیفیت رفاهی و بهداشتی وضعیت مراکز اقامتی عتبات عالیات عراق در مقایسه با گذشته بهتر شده است.

حجت الاسلام مهدی شهسواری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در مورد مراکز اقامتی و هتلهای عراق تغییراتی نسبت به گذشته ایجاد شده است به طوریکه هتلهای نامناسب از نظر ارائه امکانات رفاهی، فرسوده با عمر بالا و با کیفیت پایین بهداشتی از گردونه اقامت زائران خارج شدند.

وی تاکید کرد: به منظور تامین مسکن زائران، تعدادی هتل جدید متناسب با نیاز آنان جایگزین مراکز اقامتی از رده خارج شده است به همین دلیل کیفیت خدمات رفاهی، اقامتی و بهداشتی هم اکنون در کربلا بهتر از قبل شده است.

مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: در حال حاضر بیش از 200 هتل در کربلا و نجف به زائران خدمات ارائه می دهند.

شهسواری در مورد اعزام زمینی زائران به عتبات عالیات اظهار داشت: در حال حاضر زائران زیارت عتبات عالیات عراق روزانه با 70 تا 80 اتوبوس از استانهای مختلف کشور به این کشور اعزام می شوند.

کد خبر 1326365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha