به گزارش خبرنگار مهر در رشت، مهدی سعادتی عصر چهارشنبه در همایش سراسری مسئولان ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کشورافزود: امر به معروف و نهی از منکر امروز یک موضوع عام، فراگیر و مربوط به تمامی عرصه هاست و همه باید نسبت به این موضوع احساس مسئولیت کنند.
وی با بیان اینکه بحث تذکر لسانی از عوامل اصلی تحقق امر به معروف و نهی از منکر است، اظهارداشت: این طرح پایلوت همزمان با 40 شهرستان کشور در لنگرود و فومن نیز اجرا می شود.
استاندار گیلان گفت: تصویب قانون های درباره به امر به معروف و نهی از منکر با توجه به اصل هشتم قانون اساسی از راهکارهای دیگر گسترش این فرهنگ است.
وی همچنین با اشاره به مصوبات فرهنگی سفر رئیس جمهور اظهارداشت: از رسانه ها و مطبوعات بویژه رسانه ملی خواست از همه توان برای آموزش عمومی و فرهنگ سازی استفاده کنند.
سعادتی ادامه داد: با فعال کردن ستادهای امر به معروف و نهی از منکر در حوزه های اجرایی، تشکل های مردمی، فرهنگی، کارخانجات و اصناف باید تذکرلسانی گسترش یابد.
وی تأکید کرد: در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر دانشگاهها، هیئت های مذهبی و پایگاههای بسیج نیز مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.
استاندار گیلان با اشاره به گردشگر پذیر بودن گیلان افزود: در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در این استان نیازمند رویکرد ویژه مسئولان است.
سازمان توسعه سواحل و دریا در برنامه پنج توسعه تشکیل می شود
وی همچنین با اشاره به تشکیل سازمان توسعه سواحل و دریا در برنامه پنج توسعه گفت: با تشکیل این سازمان مباحث فرهنگی مربوط به سواحل با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.
سعادتی با بیان اینکه گیلان به عنوان استانی فرهیخته محسوب می شود، یادآورشد: پرورش علما، مراجع بزرگ و شخصیت های تأثیرگذار تاریخ کشور در این استان مسئولیت ها را برای گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر سنگین تر می کند و در این زمینه نیازمند همدلی تمامی مسئولان اجرایی، ائمه جمعه و نخبگان خواهیم بود.
نظر شما