به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی چین (شینهوا)، نتایج این آمارگیری که توسط دانشگاه سیدنی استرالیا و از 2 هزار و 210 استرالیایی و 900 آمریکایی صورت گرفته است به وضوح نشان می دهد که پاسخ دهندگان دخالت دولت آمریکا و استرالیا در امور عراق و افغانستان را در ازای هزینه و خسارات جانی وارد شده در یک دهه گذشته بی ارزش دانسته اند.
این تحقیق همچنین نشان می دهد که بحران مالی جهانی در سالهای اخیر نگرانی اولیه مردم را از خطر تروریسم به مسائل اقتصادی و مخارج زندگی تغییر داده است و تنها 4 درصد از استرالیایی ها و 3 درصد از آمریکایی ها وجود تروریسم را مهم ترین معضل کشور شان دانسته اند.
استرالیا از سال 2001 تاکنون 26 سرباز خود را در افغانستان از دست داده است که این رقم برای سربازان آمریکایی به یک هزار و 507 سرباز می رسد اما دولت هر دو کشور همچنان بر حضور نیروهای نظامی خود در افغانستان پافشاری می کنند.
نظر شما