به گزارش خبرگزاري مهر جمال شورجه كارگردان سينما و تلويزيون در استانه برگزاري نخستين جشنواره فيلم پليس ضمن تاكيد بر ضرورت برگزاري مداوم و سالانه اين حركت هنري و سينمايي درجامعه افزود: سينماي ايران در هيچ ژانري اعم از ژانر پليسي و ساير گونه هاي سينمايي ، نتوانسته پاسخگوي نياز فرهنگي جامعه باشد.سينماي ايران از جهت تكنيكي و فني نسبت به قبل از انقلاب پيشرفت داشته ولي تا سينماي مطلوب خيلي فاصله دارد.
وي ادامه داد: گرايش كلي سينماي ايران به سمت سوژه ها و مضامين متفرقه بوده است كه هيچ كدام نتوانست پاسخگوي نيازهاي فرهنگي و اخلاقي جامعه باشند.
اين فيلمساز ، اقدامات نيروي انتظامي را در بكارگيري و استفاده از ابزارهاي فرهنگي جامعه براي القاي نظم و امنيت شوراي و ياد آور شد و گفت : طرحهايي در سالهاي اخير توسط ناجا پيگيري شده كه اي كاش زودتراز اينها انجام مي شد.
وي اضافه كرد: توليد و تقويت فيلم هاي پليسي و تحليل و آموزش مسائل اجتماعي از زبان تصوير ، به نوعي امنيت فكري و رواني در جامعه به وجود مي آورد و از اين طريق مي توان دست به فرهنگ سازي و اعتماد عمومي زد.
شورجه با بيان اينكه فرهنگ سازي با تقويت و تحكيم باورهاي اعتقادي و بينش هاي اخلاقي قابل دستيابي است خاطرنشان ساخت: حمايت از ژانر پليسي فقط وظيفه نيروي انتظامي نيست بلكه تمامي دستگاههاي فرهنگي موظفند به نوعي از اين جريان حمايت كنند.
كارگردان فيلم هاي سينمايي " عمليات كركوك" ، " حماسه مجنون" و ... براين باور است كه جشنواره فيلم پليس مي تواند فرصت بسيار خوبي براي تشويق هنرمندان به سمت توليد فيلم هاي پليسي باشد.
نظر شما